Adriean Videanu, inca un complot si subminare a economiei nationale

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 30.09.2013 18:13 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

În continuarea cercetărilor efectuate în dosarul penal în care procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus, la data de 9 septembrie 2013, începerea urmăririi penale faţă de Videanu Adriean, pentru săvârşirea infracţiunilor de complot si subminarea economiei naţionale, prevăzute de art. 167 alin. 1 C.pen. şi art. 165 alin. 1 şi 2 C.pen.
Conform Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, prin Ordonanţele din datele de 24 şi 26 septembrie 2013, s-a dispus instituirea sechestrului asigurator, până la concurenţa sumei de 277.000.000 lei, asupra următoarelor bunuri imobile aparţinând învinuitului Videanu Adriean: un imobil situat în localitatea Snagov, judeţ Ilfov, 3 apartamente situate în municipiul Bucureşti,  un apartament situat în localitatea Mamaia, judeţ Constanţa.
În cauză s-a mai dispus indisponibilizarea prin poprire a tuturor sumelor deţinute în conturile deschise la 2 unităţi bancare pe numele învinuitului precum şi a sumelor datorate acestuia cu titlul de dividende de către 2 societăţi comerciale.
De asemenea, s-a dispus indisponibilizarea prin instituirea sechestrului a unui număr de 66.906 acţiuni deţinute de către învinuitul Videanu Adriean la trei societăţi comerciale.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.