Ai auzit de ANTICORUPTIE de la MINISTERUL de INTERNE?... Au prins un MEDIC care a luat MITA de la PACIENT!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.10.2017 12:47 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Dupa 12 ani de ”functionare” a Directiei Generale Anticoruptie, aflata in subordinea Ministerului de Interne, instituţia nu s-a prea remarcat cu mari fapte de vitejie in lupta anticorupţie. Chiar dimpotriva.
Au mai prins cate un poliţist ici şi colo, ca exemplu, dar nu-i prea ştie cetaţeanul, pentru ca ”integritate pentru credibilitate” este doar un slogan acoperit in dulcele stil romanesc.
In ultimul timp, in schimb, pare a mai mişca ceva.
Spre exemplu...

Ofiţerii din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Galaţi au prins in flagrant, vineri, 20 octombrie a.c., un medic din cadrul spitalului municipal din Tecuci, in timp ce a primit cu titlu de mita suma de 500 lei de la o persoana denunţatoare.
In schimbul banilor, medicul i-a promis ca nu va plati taxele aferente perioadei in care a fost spitalizata.

Fapta a fost sesizata, in jurul orei 09.30, la Linia Telverde Anticorupţie 0800.806.806, acţiunea de prindere in flagrant fiind organizata cu maxima operativitate la numai 3 ore de la efectuarea apelului telefonic.

Din cercetari, a rezultat faptul ca medicul i-a precizat denunţatoarei ca suma de bani solicitata reprezinta o “atenţie” pentru menţiunile pe care le-a facut in fişa de internare şi in baza carora aceasta nu va fi nevoita sa plateasca taxa de spitalizare.
Medicul este cercetat pentru savarşirea infracţiunii de luare de mita, fiind dispusa masura controlului judiciar pentru 60 de zile.

In cauza s-a beneficiat de sprijinul lucratorilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmerie Galaţi.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.