Altul care se scarpina numai in slujba interesului national...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 28.01.2016 17:21 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Şi procurorul general a apelat de cel putin 756 de misiuni ale politiei, adica de coloane oficiale, in conditiile in care el beneficiaza deja de protectie asigurata de SPP, ceea ce inseamna ca avea deja un regim de circulatie prioritara.
Evident, ca şi generalul fost ministru şi viceprimministru, Gabriel Oprea, şi Tiberiu-Mihail Niţu se justifica şi spune ca totul a fost legal şi, desigur, in slujba interesului naţional...

Procuror general Tiberiu-Mihail Niţu:

”Avand in vedere comentariile purtate in spaţiul public referitoare la persoana mea, doresc sa precizez ca in intreaga mea cariera de magistrat, precum şi in funcţia de procuror general, am fost permanent preocupat de respectarea legii şi a normelor deontologice.
Din acest punct de vedere, vreau sa precizez ca in cadrul activitaţii desfaşurate in calitate de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie, am beneficiat doar de masurile de protecţie prevazute de lege, proporţional cu riscurile şi responsabilitaţile acestei funcţii.
Ii asigur pe toţi colaboratorii mei din cadrul Ministerului Public, pe toţi partenerii noştri instituţionali şi pe toţi cetaţenii Romaniei ca activitatea noastra – a mea personal- nu este afectata, nu este influenţata sau perturbata de demersurile judiciare desfaşurate in vederea clarificarii depline a acestei situaţii şi, totodata, imi asum obligaţia de rezerva ce imi revine in raport cu activitatea desfaşurata in acest sens.
Apreciez ca este de datoria mea, in calitate de procuror general, sa ma asigur ca in aceasta perioada activitatea Ministerului Public se va desfaşura in condiţii normale şi in parametrii eficenţei consemnate in ultimul raport MCV”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.