ANAF contraataca. Ce spune despre acuzatiile de heirupism de la Antenele lui Voiculescu?...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 19.02.2016 11:49 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Referitor la informaţiile vehiculate in presa in ultimele zile, Agenţia Naţionala de Administrare Fiscala a publicat o serie de precizari.

Direcţia Generala Regionala a Finanţelor Publice Bucureşti, in calitate de organ imputernicit conform prevederilor OG nr. 14/2007, ca reprezentant al statului roman, proprietar al imobilelor din Şoseaua Bucureşti-Ploieşti nr. 25-27, strada Girlei, nr 1B (Locaţia care reuneşte Antena 1, Antena Stars, Euforia, ZU TV, Antena 3), şi strada Girlei nr. 1D, a emis in condiţiile legii notificarile de evacuare catre persoanele juridice care işi desfaşoara activitatea in imobilele confiscate de instanţa.
Masura a fost luata in vederea punerii in executare a masurilor dispuse prin Decizia penala nr. 888/08.08.2014, pronunţata de Curtea de Apel Bucureşti şi ramasa definitiva.

In acest sens, luni, 15 februarie, 4 echipe formate din 11 executori fiscali s-au deplasat la adresele respective, pentru identificarea societaţilor comerciale inregistrate la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului cu 48 de locaţii (sedii sociale şi puncte de lucru).

Deplasarea s-a facut cu cele patru autoturisme, singurele aflate in utilizarea Serviciului executari silite şi cazuri speciale şi a Serviciului valorificare sentinţe penale din DGRFP Bucureşti. Maşinile sunt inscripţionate cu sigla ”ANAF” şi cu sintagma ”Executari silite”.

In Şoseaua Bucureşti-Ploieşti s-a deplasat, la ora 14.30, un singur echipaj format din 4 executori fiscali, care au solicitat la recepţie prezenţa unei persoane care sa aiba calitatea de administrator sau imputernicit. Au fost indrumaţi la un alt sediu.

Executorii fiscali au prezentat legitimaţiile de serviciu şi ordinele de deplasare emise individual.
Au fost legitimate doar 4 persoane, pentru a li se inmana notificarile, conform procedurii. Legitimarea a fost necesara pentru a le fi inscrise datele pe exemplarul al doilea al notificarii.
Au fost inmanate 10 notificari, cu confirmare de primire.
Pentru 26 de sedii sociale sau puncte de lucru, procedura de notificare nu a fost indeplinita, pentru ca nu a fost gasit niciun reprezentant al societaţii sau reprezentanţii au refuzat primirea notificarilor.
In aceste cazuri, notificarea se va face prin poşta cu confirmare de primire.
Aparatul de fotografiat a fost folosit numai pentru identificarea imobilelor din strada Girlei nr. 1D, respectiv din strada Girlei nr. 1 B.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.