Avion special pentru Lumina Sfanta de la Ierusalim

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 07.04.2015 12:07 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Ca in fiecare an, cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Patriarh Daniel, in seara zilei de sambata, 11 aprilie 2015, o delegatie a Patriarhiei Romane condusa de Preasfintitul Parinte Timotei Prahoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, va aduce Lumina Sfanta de la biserica Sfantului Mormant din Ierusalim cu un avion special, informeaza Biroul de Presa al Patriarhiei Romane.
 
Preafericitul Parinte Patriarh Daniel va oferi Lumina Sfanta clerului si credinciosilor prezenti la slujba de Inviere oficiata la Catedrala patriarhala de la ora 24.00.
 
Protoieriile din Arhiepiscopia Bucurestilor si alte eparhii ale Patriarhiei Romane din tara sunt invitate sa trimita delegati la Salonul Oficial al Aeroportului International Henri Coanda  in seara zilei de 11 aprilie 2015, in jurul orei 19.00, pentru a primi Lumina Sfanta de la Ierusalim spre a fi oferita preotilor si credinciosilor.
 
De la Aeroportul International Henri Coanda, Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi dusa cu avioane de mici dimensiuni la Bacau, Iasi, Suceava, Sibiu, Cluj-Napoca, Baia Mare, Satu-Mare si Timisoara pentru comunitatile de credinciosi ortodocsi din aceste regiuni ale tarii. 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.