BAIETII VESELI din MEDIA, din POLITICA si din breasla ANALISTILOR se dau cu CAPUL de toti PERETII!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 25.05.2017 11:20 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Traian Basescu:

”Baieti, cantati la alta masa!
De cateva saptamani, “baietii veseli” din media, din politica si din breasla analistilor se dau cu capul de toti peretii si-si dau ochii peste cap, explicand natiunii doua lucruri:
1. Cum au furat Basescu si “ai lui” alegerile prezidentiale din 2009;
2. Cum a lasat Basescu de izbeliste arhiva SIPA.
Perdantilor din 2009, care nici acum nu s-au impacat cu gandul ca au pierdut alegerile, le spun un lucru simplu: nu eu v-am batut, ci romanii, care n-au vrut sa dea tara pe mana unora de teapa lui Vantu, Voiculescu sau Patriciu. Asa ca, mai bine, calmati-va, pe Geoana nu-l veti mai putea face niciodata Presedinte al Romaniei. Ati ratat.
In ceea ce priveste SIPA, oricat incearca “baietii veseli“ sa arunce responsabilitatea la CSAT, nu merge. Acest serviciu a fost infiintat prin ordin al ministrului, a fost subordonat strict Ministrului Justitiei, nu a primit niciodata prioritati informative de la CSAT, nu a fost niciodata analizat in CSAT si nu a raportat niciodata CSAT sau Presedintelui Romaniei. Cu siguranta, si Predoiu, si Cazanciuc au incercat sa arunce mizeria justitiei la CSAT sau, daca se poate, la Presedintele Romaniei. Va imaginati ce-ar fi fost la gura “baietilor veseli“ daca picam in capcana de a lua eu sau CSAT decizii legat de arhiva SIPA in locul Ministrului Justitiei? Ar fi fost ilegal si ar fi dat ocazia “binevoitorilor” sa tipe ca eu am copiat arhiva. Nu mai vorbim cum ei, guralivii, ar fi fost “siguri” ca eu organizez santajarea judecatorilor si procurorilor cu documente din arhiva SIPA.
Asa ca, baieti, va rog, cantati la alta masa.
PS. In vrednicia lor propagandistica, “baietii veseli“ afirma ca mapa profesionala a unui magistrat este totuna cu dosarul SIPA, ceea ce este o minciuna”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.