Balet legislativ penibil doar pentru a mai da o gura de oxigen Guvernului Grindeanu

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 21.02.2017 12:18 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Traian Basescu:

”Niciodata nu voi fi parte la umilirea unei institutii din care fac parte.
Pe data de 13.02.2017, Senatul a adoptat prin lege OUG 14/2017 prin care celebra OUG 13/2017 era abrogata. Si votul de abrogare a fost in unanimitate.
Ieri, 20.02.2017, la propunerea senatorului Serban Nicolae, OUG 13/ 2017, care fusese abrogata cu o saptamana inainte, a fost supusa unui vot de respingere. Dragnea a cerut, Serban Nicolae a propus iar Senatul a executat. Totul a fost un joc de imagine facut fara scrupule pe seama Senatului .
Pentru prima data in istoria sa postdecembrista, Senatul este umilit si pus in situatia de a vota respingerea unei ordonante abrogate si, care, practic, nu mai exista, ca si cum aceasta ar fi fost in vigoare.
Si tot acest balet legislativ penibil doar pentru a mai da o gura de oxigen Guvernului Grindeanu care trebuie sa plece si incercarii PSD de a se spala de sarlatania emiterii OUG 13/2017.
Niciun interes electoral sau politic nu ma vor convinge sa fiu parte la umilirea unei institutii din care fac parte doar pentru ca nişte politicieni sa se salveze”.

”Dincolo de ura, puteti avea si o abordare bazata pe principii si corecta functionare a institutiilor?”
”Cel mai rau este sa fii mai putin inteligent decat PSD”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.