Bilet CFR dus intors cu reducere 10%

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 02.06.2012 14:02 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

CFR Călători anunţă că, începând cu data de 6 iunie 2012, introduce o nouă ofertă comercială pentru biletul dus întors. Aceasta dă posibilitatea pasagerilor să aleagă varianta optimă pentru propria călătorie. 

Cele două variante în care se prezintă sunt: Dus întors Optional şi Dus întors Open.
Bilet dus intors Opţional: reducere 10% din tariful de transport, posibilitatea de alegere a rangului de tren, a clasei şi a rutei diferite la dus faţă de întors, posibilitatea rezervării cu 30 de zile anticipaţie la călătoria de întoarcere stabilirea datelor de plecare şi întoarcere la momentul achiziţionării biletului, posibilitatea achiziţionării on line.
Bilet Dus intors Open: reducere 10% din tariful de transport, efectuarea călătoriei de întoarcere în oricare din cele 20 de zile de valabilitate, posibilitatea rezervării cu 30 de zile anticipaţie la călătoria de dus, călătoria se realizează pe aceeaşi rută, cu tren de acelaşi rang şi clasă.
Ambele variante de bilet permit schimbarea de rută, clasă sau rang de tren cu achitarea integrală a diferenţelor tarifare şi permit modificarea contractului de transport (întreruperea, amânarea, anticiparea călătoriei) atât la dus cât şi la întors cu respectarea reglementărilor în vigoare. Tariful de rezervare loc se plăteşte integral.
Pasagerii sunt rugaţi ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre ofertele comerciale, reduceri, informatii cu privire la circulaţia trenurilor de călători în staţiile şi agenţiile de voiaj CFR, la telefon 021/9521 sau să acceseze site-ul www.cfrcalatori.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.