C-asa-i in tenis: ION TIRIAC s-a saturat de SPECULATII si DEZINFORMARE

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 18.02.2015 13:21 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Scrisoare deschisa in atenţia Autoritaţilor Statului Roman şi a mass-media

Stimate doamne, stimaţi domni,

Subsemnatul, Ioan Ţiriac, fidel legilor Romaniei, pe care le respect atat in calitate de cetaţean al Romaniei, cat şi ca investitor in economia locala, partizan transparenţei, eticii şi bunelor practici de afaceri, lansez pe aceasta cale o invitaţie deschisa catre orice Autoritate a Statului Roman in vederea verificarii activitaţilor intreprinse de catre companiile Grupului Ţiriac.

Am decis sa fac acest demers public pentru a arata ca activitatea companiilor din Grupul Ţiriac se face cu respectarea legilor Romaniei şi pentru a pune capat speculaţiilor şi intoxicarilor aparute in media in ultimele luni.

Pentru aceasta, va asiguram de intreaga colaborare, transparenta şi deschidere a companiilor din Grupul Ţiriac in relaţia cu Autoritaţile Statului Roman prin punerea la dispoziţie a tuturor informaţiilor legal necesare acestui demers.

In acelaşi timp, lansez invitaţia catre presa centrala, in numele unei corecte şi documentate informari a publicului, in cazul in care jurnaliştii doresc sa verifice veridicitatea informaţiilor obţinute din surse proprii, sa se adreseze reprezentanţilor companiilor din Grupul Ţiriac.

Astfel, se pot evita foarte uşor speculaţiile, dezinformarea sau informarea parţiala asupra unor subiecte, doar din dorinţa de senzaţional.

In egala masura, va aduc la cunoştinţa ca vom sancţiona pe cale legala, prin demersuri active in justiţie, orice act public ce aduce atingere reputaţiei personale, a imaginii familiei mele sau a companiilor din Grupul Ţiriac.

Cu stima,

Ioan Ţiriac

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.