Cate MILIOANE de EURO se castiga cu TRANSPLANTUL de ORGANE?... Si cine stabileste cine MOARE si cine TRAIESTE?...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 31.10.2017 07:16 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Cacovean Adrian, doctor:

”Cam 100 mii euro costa un transplant si apoi tratamentul de intretinere inca 100 de mii de euro pe pacient transplantat.

Un donator de organe da o inima, 2 plamani, un ficat, 2 rinichi plus alte organe, 500 mii de euro la transplant minimul, ca nu am socotit si celelalte organe si tesuturi, apoi 500 mii euro in primul an si cate 500 mii euro in fiecare din anii urmatori. Cateva milioane de euro bani scosi la fiecare om viu hacuit in mod legal, ca sa faca unii bani din asta.
Fac bani inclusiv membrii echipei de transplant, cat nu va imaginati.
Pentru bani, omul devine criminal in halat alb sau de orice culoare.
Merg la recoltarea de organe de la asa zisul mort cerebral, cu anestezist dupa ei, ca mortullui de la care se iau organele plange, se crispeaza si se sinchiseste si atunci il anesteziaza, ca sa nu aiba cosmare recoltatorii de organe si sa poata dormi linistiti.
Pana cand omul sufla, singur sau prin aparate, este viu si sufletul nu este desprins de corp si omul nu este mort. Criteriile de moarte cerebrala nu sunt criterii de moarte, nici de moarte a creierului, ci de hacuire fara probleme legale a unor criminali asupra omului lipsit de aparare, care nu poate respira singur si nu poate spune ce simte, decat sa-i dea lacrimile si sa se crispeze si torsioneze cand vede ca-l hacuie de viu niste criminali!”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.