Ce bine se traieste in TARA lui PSD, ca la CANTINA PARTIDULUI!... Cu ICRE NEGRE si CANTINE cu CIRCUIT INCHIS, ca pe vremea PCR!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 21.08.2017 11:38 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

”Informatiile referitoare la achizitia de icre negre de catre BNR aparute in emisiuni TV si in unele publicatii sunt neadevarate si totodata prezentate tendentios” - spune BNR.

Pentru corecta informare a publicului, BNR precizeaza ca achizitia in cauza este, in fapt, o procedura in derulare prin licitatie deschisa, in deplina conformitate cu Legea 98/2016 privind achizitiile publice.
Cantitatea de produse solicitata reprezinta necesarul estimat pe 12 luni, fiind destinata unui numar mare de persoane si de activitati.

”Accentul pus pe achizitia de icre negre este nefiresc, deoarece acest produs reprezinta mai putin de 7 la suta din valoarea maxima prevazuta in procedura de achizitie de peste si produse din peste. Mentionam ca achizitia de icre negre este destinata reuniunilor pe teme profesionale la care Banca Nationala este co-organizatoare impreuna cu institutii si organisme economico-financiare interne si internationale, acestea platind produsele consumate” - mai spune BNR.

BNR asigura pentru salariatii sai posibilitatea de a lua masa, contra cost, in puncte de alimentatie cu circuit inchis, de tip cantina-restaurant, atat la sediul central, cat si la centrele de pregatire profesionala si activitate sociala din Bucuresti, Sinaia si Paltinis.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.