Ce va ureaza NASTASE de ziua lui: Viata intr-o COLONIE va fi tot mai grea. Nu ca pe vremea lui ILIESCU!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 22.06.2016 13:23 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Adrian Nastase:

”Astazi implinesc 66 de ani. Si nu realizez cat de repede au trecut anii. Cu bucurii, cu suparari, cu impliniri.  Cu prietenii dar si cu tradari. Cu sperante dar si cu dezamagiri. Cu calatorii, cu lecturi, cu fotbal, cu expozitii, cu blogul…

Unele lucruri am vrut sa le uit si nu am reusit. Pe altele chiar le-am pus in sertare ale memoriei si nu le voi mai scoate niciodata de acolo. Am iertat mult altora, mie mi-am iertat mai putin. Privesc mai senin in jur si mai adanc in mine. Sunt multe intamplari sau decizii carora le dau alte semnificatii. Adeseori, binele si raul s-au transformat, in ultimii ani, in nuante de gri. Si cu cat trece timpul  am mai putine raspunsuri.

Am micsorat cercul in care exist si imi permit acum sa fiu mai direct in relatiile cu ceilalti. Nedreptatile ultimilor ani m-au facut nu mai cinic ci mai neangajat, mai blazat social. Privesc scena politica, emisiunile de la televizor, cu o anumita detasare. Poate si cu un dram de frustrare. Nu mi-e indiferent viitorul, mai ales gandindu-ma la Andrei si la Mihnea. Desi nu sunt optimist. Viata intr-o colonie va fi tot mai grea.

Universul pe care l-am redescoperit in ultimii ani este familia. Dana si baietii mi-au dat energia necesara pentru a trece prin incercari si de a lua lucrurile de la capat. Aniversarea mea de acum li se datoreaza.

Iar voua, dragi prieteni de blog, de facebook, cei mai multi necunoscuti, va multumesc pentru jurnalul de bord pe care il tinem impreuna.

Le multumesc si celor care au fost, de-a lungul timpului, in echipele mele si  care mi-au trimis, astazi, mesaje sau m-au sunat. Odata cu anii, amintirile iti devin tot mai prieteni”…

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.