Cel mai dur atac al lui Traian Basescu la adresa lui Victor Ponta

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 03.05.2015 14:45 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Sub titlul ”Plagiatorul mincinos”, Traian Basescu il ataca dur intr-o postare pe facebook pe premierul Victor Ponta, poate cel mai dur atac de la plecarea de la Cotroceni.

Traian Basescu:

”Din barurile de prin Emirate, plagiatorul mincinos spune, citez: "Absorbţia de fonduri europene a crescut de la 7% la peste 53%, iar toate programele europene au fost deblocate. Acum avem şi noul exerciţiu financiar”.
Ce nu spune plagiatorul mincinos :
1.Cei 53% au fost absorbiti in baza contractelor semnate in timpul lui Emil Boc.
2.In cei peste trei ani de mandat ai plagiatorului mincinos, nu s-a semnat nici un contract semnificativ pe banii europeni din cauza incompetentei si coruptiei “celui mai cinstit guvern”.
3.Din cele 19 miliarde de euro alocate de UE pentru fondurile de coeziune (autostrazi, cai ferate, regularizari de riuri, calificare si recalificare personal, modernizare spitale si scoli, anvelopare blocuri, creare locuri de munca etc) sub conducerea plagiatorului mincinos, tara va pierde aproximativ 7 miliarde de euro, pentru ca “cel mai cinstit guvern” se teme de DNA.
4.Dupa ce ascunde ca incompetenta si coruptia actualului guvern vor face ca Romania sa piarda cel putin 7 miliarde euro la sfirsitul acestui an, plagiatorul mincinos ne povesteste cit de bine va folosi banii din noul exercitiu financiar al UE. Pai, mai mincinosule, daca acum DNA-ul te impiedica sa cheltuiesti banii pe care ii ai la dispozitie pina la sfirsitul anului, cum crezi ca nu te va incurca de anul viitor incolo? Chiar speri sa desfiintezi DNA-ul pentru a da dezlegare la bani europeni clientelei corupte?
De trei ani, plagiatorul sef al tarii mizeaza totul pe propaganda mincinoasa, bine sustinuta de invataceii turnatorului Felix de la A3 si de ai mai tinarului urmas ai turnatorului, Sebastian Ghita de la RoTV.
Vai de tine si de clica ta, cind romanii vor intelege cit i-ai mintit”.
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.