Cel mai tanar SOLICITANT de AZIL are doar... trei zile! Tata-i din SIRIA, mama-i din ALGERIA! VIDEO

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 02.11.2016 15:28 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Numarul persoanelor din Centrul de Proceduri si Cazare pentru Solicitantii de Azil, pe 2 noiembrie, a crescut cu un membru.

O femeie din Algeria a nascut la maternitatea din Radauti un baietel sanatos, cu o greutate de 2,7 kilograme, iar Omar locuieste alaturi de parinti in Centrul de Proceduri si Cazare pentru Solicitantii de Azil Radauti.
Evenimentul a creat entuziasm in randul celorlalti migranti din centru, care au fost nerabdatori sa-l cunoasca pe cel mai tanar locatar.
Omar este primul copil al unei familii de refugiati care a ajuns in Romania transferata din Grecia in cadrul programului de relocare intra UE.

Parintii micutului, tatal din Siria şi mama din Algeria, se afla in Romania din luna august a acestui an. De atunci au parcurs procedurile privind acordarea unei forme de protectie internationala. Cererile lor au fost solutionate prin acordarea statutului de refugiat. In prezent sunt inscrisi in cadrul programul de integrare si parcurg etapele acestuia.

Omar este cel de-al doilea copil nascut la Centrul de Proceduri si Cazare pentru Solicitantii de Azil Radauti in luna octombrie.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.