Celor derutati de neobosita Propaganda securista. Asculta-l pe Victor Ponta!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 23.07.2015 15:41 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaratia Zilei

Victor Ponta:

”Simt nevoia sa fac nişte precizari pentru oamenii de buna credinţa (care pot fi eventual derutaţi de neobosita Propaganda securista din ţara noastra).
1 - votul de ieri din CEX-ul PSD a fost corect, democratic şi concludent. Sprijinul colegilor mei pentru Liviu Dragnea ca preşedinte interimar şi pentru ideea de unitate este evident. Nu doar ca respect acest vot, dar am toata voinţa şi buna credinţa de a-l sprijini pe Liviu in sarcina dificila pe care şi-a asumat-o. Aşa cred ca este bine pentru PSD, pentru Coaliţia de Guvernare şi pentru oamenii care ne-au votat (dar şi pentru ca Liviu Dragnea a fost alaturi de mine in tot mandatul meu de peste 5 ani şi am datoria morala sa fac acum acelaşi lucru faţa de el).
2 - vreau sa imi dedic toata energia şi experienta pentru a duce la bun sfarşit (in decembrie 2016) un Proiect Naţional la care ţin foarte mult - scoaterea Romaniei din prapastia economica şi sociala unde ajunsese la inceputul anului 2012 (obiectiv deja realizat) şi consolidarea noastra ca ţara fruntaşa in UE la creştere economica şi echilibru social, oportunitaţi de afaceri şi creare de locuri de munca, dezvoltarea infrastructurii, stabilitate şi predictibilitate privind salariile şi pensiile! Pentru finalizarea acestui Proiect Naţional sprijinul partidelor din coaliţie şi al liderilor acestora (Liviu Dragnea, Gabriel Oprea, Calin Popescu Tariceanu şi Daniel Constantin) este esenţial.
3. Este evident ca pentru bataliile electorale din 2016 PSD are nevoie de un suflu nou şi de o implicare totala in munca politica şi organizatorica. Nu mi-a reproşat nimeni şi nu mi-a cerut nimeni sa renunţ la conducerea Partidului, dar nu era nevoie, pentru ca am simţit eu singur ca nu mai aveam resursele (in primul rand motivaţionale şi de timp) pentru aşa ceva; aşa ca am cerut colegilor mei sa decida cine sa ii conduca in acele batalii, iar eu voi fi in echipa pe orice poziţie se considera necesar. Ei l-au ales pe Liviu şi eu il sprijin pe el, PSD şi Noul USL ca sa evitam in 2016 o noua ediţie a blestemului "Meşterului Manole" pe care am tot trait-o din 1989 incoace!”

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.