Chiar suntem o tara de prosti sa il credem pe Dragnea?...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 29.08.2015 20:04 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Elena Udrea:

”Cat sa fii de ipocrit??? Cat de frica sa iti fie de dosarele pe care le ai??? Dragnea afirma ca este pentru consens politic si critica perioada lui Traian Basescu, pentru ca a fost una cu razboaie politice!!! Va puteti imagina cat tupeu?! Dragnea, artizanul suspendarii Presedintelui, suspendare care a aruncat Romania cu ani in urma din punct de vedere al increderii partenerilor si investitorilor straini! Dragnea care este condamnat fix pentru ce a facut cu voturile la Referendumul de demitere! Chiar suntem o tara de prosti sa il credem pe Dragnea? Acum cuvantul de ordine este consensul! Pe bune?! Consensul de a preda puterea, al unor politicieni ingenuncheati de frica catuselor.
Aceasta este schimbarea clasei politice? Pentru aceasta am fost eu arestata?
Si maxim de demagogie, cica acest consens va face sa putem pune in practica un proiect pentru tara pe urmatorii 20-30 de ani. Care proiect de tara? Un presedinte care are doar proiecte de vacanta si lideri politici care au ca singure proiecte sa faca blat ca sa scape de catuse.
"Ganditi-va la cei 10 ani care au trecut. Zece ani sfasiati de razboaie permanente politice, de conflict permanent, de hartuieli permanente in care s-au frant destine, in care Romania a pierdut momente importante si oportunitati importante. Ganditi-va cum ar fi fost guvernele Victor Ponta daca ar fi fost un alt climat politic, bazat pe dialog, fiecare cu doctrina lui, fata de perioada in care trebuia tot timpul sa raspunda unor atacuri venite din alte zone. Cui a folosit acest lucru ? A folosit romanilor ? Nu. I-a folosit lui Traian Basescu ? Nu. Ne-a folosit noua ? Nu. Poate a folosit celor care nu iubesc aceasta tara”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.