Cine GARANTEAZA SUPREMATIA CONSTITUTIEI? NOMENCLATURISTUL si OMUL de crosetat LEGI al lui Ion Iliescu!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 01.03.2017 11:44 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Poate DNA şi-a depaşit atribuţiile in cazul anchetei Ordonanţei 13, poate nu.
Poate, aşa cum susţine şi Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul cu pricina au rezultat indicii cu privire la savarşirea unor infracţiuni, respectiv favorizarea faptuitorului, prezentarea cu rea-credinţa de date inexacte, Parlamentului sau Preşedintelui Romaniei cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, pentru a ascunde savarşirea unor fapte de natura sa aduca atingere intereselor statului, prev. de art. 8 alin 1 lit. b din Legea 115/1999, sustragerea sau distrugerea de probe ori inscrisuri, fals intelectual.
Problema este ca DNA, aproape singura instituţie din Romania care a mai schimbat pozitiv ceva in societatea romaneasca in drumul spre democraţie, NU CONDAMNA pe nimeni. JUDECATORII sunt cei care dau
SENTINŢELE.
Cu siguranţa, sunt şi procurori de la DNA care sunt corupţi sau doar naivi. Dar instituţia nu trebuie desfiinţata doar pentru ca un procuror sau altul mai calca şi greşit. Judecaţi-i cu aceeaşi unitate de masura şi JUDECATORII şi o sa aveţi o surpriza şi o problema. Şi judecatorii sunt oameni, şi judecatorii sunt corupţi, şi judecatorii sunt turnatori la SRI sau la Securitate...  
Exista o soluţie? Sigur! TRANSPARENŢA şi nu APARENŢA!...
Şi mai trebuie subliniat ceva: garantul supremaţiei Constituţiei a existat doar cu numele cel puţin pana in 2005, pe vremea lui Ion Iliescu şi Adrian Nastase neavand probleme... constituţionale. Ca şi justiţia lui Ion Iliescu şi Adrian Nastase...

Valer Dorneanu, consilier in Consiliul Legislativ şi pe vremea lui Ceauşescu şi pe vremea lui Ion Iliescu

Tocmai de aceea, hai sa recapitulam cine garanteaza supremaţia Constituţiei Romaniei democratice şi o sa vedeţi ca este acelaşi care a garantat, printre alţii, şi supremaţia Constituţiei Romaniei lui Nicolae Ceauşescu...
Valer Dorneanu, nascut 21 noiembrie 1944, este fost membru al Partidul Social Democrat, fost deputat de Iaşi in doua legislaturi consecutive, intre 2000 şi 2008.
A fost preşedintele Camerei Deputaţilor in legislatura 2000–2004, iar incepand din martie 2006, pana in 2008, a fost vicepreşedinte in Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor.
Pe 20 octombrie 2010, a fost investit in funcţia de adjunct al Avocatului Poporului, iar pe 28 martie 2013 şi-a depus demisia din aceasta funcţie pentru a ocupa un post de judecator la Curtea Constituţionala.
A fost numit, dupa mai multe incercari ale PSD, judecator de Camera Deputatilor in 2013, pentru un mandat de 9 ani.

Valer Dorneanu, omul de croşetat legi a lui Ion Iliescu 

Valer Dorneanu, conform autobiografiei publicate pe site-ul CCR, printre altele, a fost şi presedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, coruptiei si pentru petitii Camera Deputatilor (2002) - SIC!!!, presedinte al Camerei Deputatilor (1995-2000), presedinte al Consiliului Legislativ (1992-1995), chiar şi ministru pentru relatia cu Parlamentul – Guvernul Romaniei (1992-1995).
Garantul supremaţiei Constituţiei a fost numit consilier pe probleme de legislatie la Presedintia Romaniei in anii 1989-1990, de ION ILIESCU, fiind prieten şi nomenclaturist vechi, fiind şi membru in Comisia juridica si Constitutionala (da, Constituţia lui Ion Iliescu in care s-a ”uitat” sa se OCROTEASCA proprietatea privata), dar şi in Consiliul Provizoriu de Uniune Nationala.

Valer Dorneanu - absolvent de facultate in 1967, doctor in Drept in 1999!!!

Adica Valer Dorneanu, garantul supremaţiei Constituţiei, a fost in anii 1985-1989 - consilier in Consiliul Legislativ (unde a mai fost şi dupa 1989!), in anii 1980-1985, cand drepturile omului erau calcate in picioare intr-o veselie in Romania, a fost procuror la Directia Recursuri Extraordinare Civile din Procuratura Generala, fiind şi - in perioada 1967-1974 - procuror pe la procuraturile locale ale sectoarelor 5 si 6 din municipiul Bucuresti.
Evident, ca orice nomenclaturist care se respecta, Valer Dorneanu este şi profesor universitar, de la Facultatea de Stiinte Politice de la Universitatea Bucuresti, pana ”titanii” invaţamantului universitar din Romania, Universitatea „Nicolae Titulescu” şi Universitatea "Spiru Haret"...
     
Un alt amanunt interesant din cariera lui Valer Dorneanu este ca deşi a fost absolvent al Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti in 1967, diploma de Doctor in drept a fost obţinuta la Universitatea Bucuresti in... 1999!!!

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.