CINE PUPA CEL MAI BINE de la PSD si UNDE la VICTOR PONTA?

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 13.07.2015 13:14 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţiile Zilei

Nici nu s-a exprimat bine marele şef de partid Victor Ponta pe facebook ca se suspenda din PSD, dar ramane şef peste Guvern, ca au şi sarit pupacioşii şi lingaii pesedişti sa salute gestul inţelept al celui mai iubit dintre conducatori...

Şi ia sa vedem noi cine este cel mai culusiform dintre Gabriela Firea, Daniel Savu, Mihai Sturzu,Claudiu Manda, Nicolae Banicioiu sau Sorin Grindeanu?

Sorin Grindeanu, preşedintele PSD Timiş, Ministru al Telecomunicaţiilor:

”Este o decizie inţeleapta pe care Victor Ponta a luat-o astazi, din dorinţa de a proteja partidul. Este o atitudine responsabila care merita salutata.
PSD nu are nevoie de un Congres pana la momentul in care situaţia juridica a domnului Ponta se va clarifica. Vorbim despre o suspendare, nu despre o demisie, deci, despre o prelungire interimatului.
PSD este un partid puternic, cu oameni experimentaţi, care este preocupat de guvernare şi care ştie sa işi gestioneze foarte bine momentele.”

Nicolae Banicioiu, Vicepreşedinte PSD:

Decizia lui Victor Ponta este una menita sa protejeze partidul. Vorbim despre o prelungire a interimatului, nu despre o demisie a lui Victor Ponta
PSD trebuie sa continue sa se ocupe in aceasta perioada de guvernare, ca prioritate zero. Sunt rezultate foarte bune care trebuie aparate şi am incredere in forţele lui Victor Ponta, ca premier.
In acelaşi timp, in PSD nu avem de ce sa discutam despre un Congres. Victor Ponta nu a demisionat. Este vorba de o prelungire a interimatului, menita sa protejeze partidul. Nu poate exista un Congres pana la clarificarea situaţiei din Justiţie a lui Victor Ponta.”

Preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda:

”Prelungirea interimatului la şefia PSD este un gest inţelept al lui Victor Ponta in raport cu partidul. Nu vorbim de demisie, ci de prelungirea interimatului.
Decizia anunţata astazi de Victor Ponta este una care arata inţelepciune in raport cu partidul. Vorbim despre o prelungire a interimatului, nu despre o demisie. Nu putem vorbi despre vreun Congres, daca nu vorbim de o demisie. Nu poate fi organizat un Congres pana la o soluţionare a situaţiei lui Victor Ponta, situaţie pentru care acesta a şi facut gestul amintit faţa de partid.
PSD este principala forţa a guvernarii, Victor Ponta este premier, sunt rezultate foarte bune obţinute in aceşti ani şi ele trebuie duse mai departe. Anul viitor sunt alegerile parlamentare şi locale, iar PSD are cu ce sa se prezinte in faţa oamenilor.”

Mihai Sturzu, Preşedinte TSD, Deputat PSD:

”Decizia preşedintelui PSD Victor Ponta de a prelungi interimatul la partid este una care arata preocupare in a-şi demonstra nevinovaţia şi de a proteja, totodata, partidul. Avem totala incredere in Victor Ponta şi in nevinovaţia acestuia şi aşteptam sa revina cat mai curand la conducerea executiva a partidului.
Pana atunci, cum am demonstrat deja, PSD va avea o conducere funcţionala. Agenda şi direcţia partidului nu se schimba. Avem in continuare aceleaşi preocupari: transferarea creşterii economice catre cetaţeni.
De asemenea, vom face tot ce ne sta in putinţa sa caştigam alegerile din 2016 şi sa nu permitem oamenilor lui Basescu, celor care au distrus ţara şi care au acaparat PNL, sa revina la guvernare. Romania are nevoie de creştere şi stabilitate, iar guvernul Ponta este singurul care a demonstrat ca le poate oferi.”

Daniel Savu, Senator PSD:

”Este absolut normal gestul lui Victor Ponta de a prelungi interimatul Rovanei Plumb la conducerea PSD. Aşa demonstreaza ca este un veritabil om de stat ! Actul guvernarii trebuie sa continue pentru binele Romaniei, iar noi, cei din PSD ştim asta' a declarat senatorul PSD Daniel Savu, pe tema prelungirii interimatului doamnei Rovana Plumb la conducerea PSD.
'PSD este un partid matur cu o echipa de conducere experimentata şi eu cred ca fiecare membru ştie ca suma in PSD este mai importanta decat parţile. Victor Ponta a adus indubitabil cele mai importante rezultate acestui partid impreuna cu o echipa omogena, unita şi foarte devotata, şi il aşteptam sa işi reia atribuţiile funcţiei' a continuat senatorul PSD.
'Conducerea PSD funcţioneaza fara sincope, iar premierul Victor Ponta va continua sa fie o piesa importanta din echipa şi un lider al partidului. Victor Ponta va continua sa lupte pentru ca PSD sa-şi atinga toate obiectivele. Prelungirea interimatului este o decizie buna. Pentru PSD nu este necesar un Congres pana situaţia domnului Ponta nu se va clarifica. Domnul Ponta nu a demisionat' a concluzionat Daniel Savu, senator PSD. ”

Gabriela Firea (PSD):

”Decizia domnului Victor Ponta, de a prelungi interimatul la conducerea PSD, arata responsabilitate deplina din partea acestuia. Este o decizie care confirma dorinţa domnului Ponta de a-şi demonstra nevinovaţia. Vorbim despre o decizie care demonstreaza calitaţile politice ale lui Victor Ponta.
PSD este un partid total funcţional, cu oameni extrem de experimentaţi in conducere. Domnul Ponta va continua sa participe la şedinţele conducerii PSD şi il aşteptam sa işi preia atribuţiile funcţiei.
Agenda şi direcţia partidului nu se schimba. Prioritatea noastra este sa continuam buna guvernare de pana in prezent, cu Victor Ponta premier, şi sa caştigam alegerile din 2016. Este datoria PSD sa opreasca revenirea la putere a echipei Basescu, camuflata acum in PNL, care a facut atat de rau Romaniei ani la rand' a spus purtatorul de cuvant al PSD.”

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.