Cine sparge abcesul acesta urias si ucigator? Ce spune un medic despre managerii de spitale...

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 14.05.2016 14:22 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Irina Chelba:

”Domnule Ciolos, NU va scriu in calitatea Dumneavoastra de Prim Ministru, ci in aceea de OM care are puterea de a schimba ceva in aceasta tara.
Va vorbeste un medic care a profesat 15 ani in Romania si 15 ani in Franta.
Va vorbesc din Arena, nu de pe margine.
De acolo de unde lucrurile sunt si se vad altfel.
Si pentru a le vedea adevarat, va trebui sa coborati acolo.

Situatia infestarilor din spitalele din Romania este dezastruoasa, de cand exista ele, acoperita de minciuna si interesele managerilor, de inconstienta si furturile personalului de ingrijire si de pauperizarea sistemului prin "afacerile" cu medicamente, produse medicale si aparatura ale "sefilor".

NU veti avea parte de adevar daca solicitati tocmai sfaturile acestor manageri, sau cereti sa vi se aduca hartii semnate de epidemiologi si manageri CARE NU SUNT ADEVARATE!
Va imaginati ca minciuna nu trebuie acoperita?
Si cu ce se acopera mai bine decat cu hartii semnate?
Va exemplific cu un "studiu de caz", aplicabil majoritatii spitalelor din Romania : cum legea obliga spitalele sa aiba in schema de functionare un epidemiolog, dar nu avem nici bani si nici suficienti epidemiologi, se fac contracte fie cu Sanepidul, fie cu.....SRL-uri apartinand acelorasi epidemiologi care ziua, pana la ora 16 sunt la Sanepid, si dupa ora 16 la SRL-ul personal.

O data pe luna, "conform legii", epidemiologul respectiv vine in vizita la managerul spitalului, beau o cafea, aduce factura si semneaza documentele prin care se atesta ca nu exista flora microbiana in unitatea respectiva.
Documentul ramane la spital, managerul este fericit ca "nu are microbi", epidemiologul la fel pentru ca si-a incasat factura, si bolnavii mor cu zile, ascunzand sub pres adevarul...."asa i-a fost dat"..."nu i-a rezistat organismul"..."cu Dumnezeu inainte".....
Povestea trista a dezinfectantilor, este importanta, desigur, dar NU ESTE PRIMORDIALA!!
Multe bacterii de spital NU mor la simpla dezinfectare!!
Piocianicul(Pseudomonas Aeruginosa), atunci cand apare intr-un spital dintr-o tara civilizata, determina inchiderea spitalului SI DEZINFECTAREA PRIN ARDERE, PANA LA SUPORTUL DE REZISTENTA AL CLADIRII, nu prin solutii lichide ineficiente.

MINCIUNA a fost arma iresponsabilitatii si veti avea parte de ea si de acum inainte, prin prezentarea de situatii mincinoase, de scuze cretine, si de "argumente" savante.
Numai ca ceea ce incearca sa ascunda minciuna este genocidul din spitalele din Romania, si imi asum deplina responsabilitate a cuvintelor mele.

Daca doriti sa aveti parte de adevar, ca sa puteti lua masuri cu adevarat eficiente, COBORATI IN ARENA!
Formati o echipa cu 3 epidemologi din provincie, in mod direct, acompaniati de o persoana de incredere a Dumneavoastra, si MERGETI in spitalele pe care vi le pot indica ca fiind cele urgent interesate, pentru ca acolo mor oameni si acum, cand va scriu aceste randuri, sa recolteze probe de pe toate suprafetele posibile, de la instrumentar si pana la pereti, pervazuri, halate, paturi, pielea pacientilor, podele, bucatarii, grupuri sanitare,dupa care sa se angajeze un laborator de microbiologie si sa incubeze probele recoltate imediat.
In 48 de ore, veti avea, pe masa Dumneavoastra, Adevarul, adica : Piocianic (si in apa de la chiuvete), Acinetobacter, Stafilococ, Klebsiella.
Sa nu imi spuneti ca nu este treaba Primului Ministru sa faca asta, pentru ca, indiferent daca se inscrie sau nu in "fisa postului", responsabilitatea Dumneavoastra este uriasa, si tine de nevoia stringenta de a cunoaste adevarul si de a aplica masurile necesare.
Iar acest lucru se poate face DOAR daca nu veti accepta sa fiti mintit in continuare.
Din punctul meu de vedere, ca medic, om, parinte, cetatean al acestei tari, este vorba de o chestiune de securitate nationala.
Va stau la dispozitie cu tot ceea ce v-as putea spune ca sa reusiti sa spargeti abcesul acesta urias si ucigator!”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.