Cine sta in spatele evenimentelor care bulverseaza intreaga lume?

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 07.12.2015 10:54 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Ion Coja (nascut la 22 octombrie 1942, Constanta) este un lingvist roman, publicist si scriitor, militant politic ultranationalist.
El pretinde ca in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial pe teritoriul Romaniei nu a existat un Holocaust.
A fost secretar PCR al Universitatii Bucuresti.
A fost ales senator in legislatura 1992-1996, pe listele partidului PDAR in judetul Constanta.
Este conferentiar la Facultatea de Litere de la Universitatea din Bucuresti, unde tine un curs de lingvisticǎ generala.
Ion Coja neaga Holocaustul petrecut pe teritoriul Romaniei si sustine teza originii evreiesti a presedintilor Romaniei Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu.
In 2007, Ion Coja a fost dat in judecata pentru negarea Holocaustului de catre Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania (FCER) si Asociatia Evreilor Romani Victime ale Holocaustului (AERVH).(wikipedia)

Ion Coja, intr-un text publicat se blogul personal şi intitulat ”Adevarata semnificaţie a evenimentelor majore de ieri şi de azi”:

”In acest articol voi arata ce şi cine sta in spatele evenimentelor de azi care bulverseaza intreaga lume. Care este adevarata menire a ISIS? De ce sant trimişi milioane de imigranţi spre Europa, nu numai din Orientul Mijlociu, dar şi din Africa? Menţionez ca toate informaţiile prezentate aici, provin fie din anumite carţi, dar in special se gasesc pe net ori pe Youtube, puse cap la cap in umra unei cercetari destul de minuţioase. Se pot scrie sute sau chiar mii de pagini despre evenimentele care au loc azi, dar ne vom rezuma la anumite date cheie.

Cum ştim cu toţii, scopul major al conspiraţiei mondiale este sa distruga rasa alba, fapt propovaduit inca din anii ‘20 ai secolului trecut de catre Kalergi in lucrarea sa Praktischer Idealismus (Idealismul Practic) in care spune clar ca europeanul viitorului trebuie sa fie de rasa mixta: alba, asiatica şi neagra. Sa nu uitam ca autorul insuţi era de rasa mixta germano-japoneza (autriac dupa tata, japonez dupa mama). Nu trebuie uitat ca toate evenimentele majore care au avut loc in lume in ultimii 300 de ani au fost controlate cu scopul unic de a nimici rasa alba şi de a crea un guvern mondial. Ceea ce este mai puţin cunoscut este faptul ca se urmareşte crearea Israelului mare, numit Eretz Israel in vederea venirii lui Mesia evreiesc cae se va intampla inaintea anului 6000 din calendarul evreiesc. Acum santem in anul 5776, unde anii se numara de la aşa-zisa facere a lumii care a avut loc in 3761 i. H. Trebuie sa arat ca tradiţia talmudica imparte istoria in şapte mari epoci a cate 1000 de ani care corespund celor şapte zile ale saptamanii, prin urmare este vorba de un macro-ciclu de 7000 (desigur in concepţia lor). Prin urmare, a şaptea perioada corespunde zilei de Sabat, in care trebuie sa fie linişte in toata lumea cand va veni şi Mesia evreiesc, iar evreii vor domnia lumea pe timp de cel puţin 1000 de ani. Tradiţia talmudica presupune 4 condiţii esenţiale care trebuie indeplinite:
Mesia terebuie sa fie din stirpea lui David.
existenţa statului Israel (recte Eretz Israel)
reconstruirea templui din Ierusalim.
crearea unor condiţii de pace in toata lumea.
In vederea acestor evenimente ”importante”, evreii se pregatesc de mii de ani, cu precadere in ultimii 300 de ani.

Ideea Israelului mare este inspirata din Vechiul Testament, mai exact in Facerea 15:18 unde scrie textual: ”In aceeaşi zi, dumnezeu face un legamant cu Avram zicand: urmaşilor tai am dat pamantul de la raul Egiptului pana la marele rau, raul Eufrat.” Cei care se indoiesc de acest lucru ii rog sa verifice textul. Ideea este reluata şi in alte capitole ale Vechiului Testament, unde teritoriu prescris de Yehova urmaşilor lui Avram variaza puţin de la caz la caz, dar nu intram in detalii. In ziua de azi, se planuieşte extinderea Israelului in tot Orientul Mijlociu care cuprinde (pe langa actualul Israel) toate ţarile arabe (cu excepţia ţatilor arabe din nordul Africe, dar nu şi Egiptul la est de Nil, ”raul Egiptului” care va fi parte componenta a Israelului mare). Prin urmare care este roluI ISIS? Aceasta organizaţie este o creaţie israelo-amanricana cu scopul de a alunga pe arabii din Irak şi Siria şi de ai transborda in Europa cu scopul de a distruge popoarele europene şi de a impuţina pe arabii din zona, in vederea alipirii acestor teritorii la Eretz Israel, care se preconizeaza sa se intample peste citeva decenii. Astfel in mai puţin de 200 de ani este planuita disturgerea rasei albe, crearea noului Israel şi modificarea harţii politice a lumii intregi prin crearea a doar 10 entiaţi politice (superstate), numite de ei kingdoms (regate), uşor de controlat (vezi punctul 4, in vederea venirii lui Mesia evreiesc). Fiecare continent va reprezenta un astfel de superstat, in Asia vor fi vreo 3-4 de astfel de superstate controlate de catre Eretz Israel. De remarcat ca pe harta viitorului, China şi Rusia (alaturi de Coreea şi Japonia) vor forma o singura entitate politica. Deci ruşii vor fi şi ei inghiţiţi de chinezi.

Acesta este in mare scenariul dupa care se preconizeaza distrugerea popoarelor şi culturilor planetei, in special a celor europene. Cred ca acum este clara şi semnificaţia multi-culturalimsului atat de mult trambiţat. Astfel, politicienii şi reprezentanţii mass-media care propovaduiesc multi-culturalismul se fac vinovaţi de participare la genocid (aici trebuie inclus şi patriarhul BOR). Prin urmare, scopul Unniunii Europene este acela de a uşura distrugerea popoarelor europene prin impunerea unor legi şi restricţii şi aducerea de arabi şi africani, dupa cum este planuit de la Kalergi incoace. Deci nu trebui sa ne aşteptam la imbunataţirea condiţiilor de viaţa. atata timp cat vom face parte din UE. Majoritatea politicienilor europeni tradeaza cu buna ştiinţa interesele propriilor lor popoare facand jocul conspiraţiei. In ţarile est-europene nu s-au facut niciun fel de investiţii, tinerii pleaca din ţarile lor, scopul fiind acelaşi. Banca Mondiala şi FMI au acelaşi scop de a slabi şi distruge economiile ţarilor carora le imprumuta bani şi sa cumpere pe nimic avuţiile lor naturale, cazul Romaniei fiind unul dintre cele mai grave, dar nu singurul. Prin septembire guvernul grec a descoperit an doua containere pe care scria ajutor umanitar şi care veneau din rasarit via Turcia, cca 5000 de pistoale automate şi 500 000 (jumatate de milion) de muniţie, deşi mai inainte trecusera spre Europa, alte 10 de astfel de containere care acum sant ascunse undeva in Europa, fapt despre care mass-media din Europa (de vest, in primul rand), nu a suflat o vorba. Prin urmare, America sau NATO nu va face nimic impotriva ISIS. Popoarele europene (de este şi vest) sant slab dotate militar (doar America ii apara, nu?). deci orice atac masiv va fi greu de contracacrat.

Ce este de facut? Rusia şi Iranul (dar şi China) s-au implicat in lupta comtra ISIS, acum şi Franţa dupa atacul recent din Paris. Remarcam ca simpla pariticipare a Iranului (ţara musulmana) la lupta impotriva ISIS-ului, spune mult. Acum are loc o lupta pe viaţa şi e moarte intre popoarele europene (albe) şi conspiraţia mondiala. Daca ii vom lasa, ei vor netezi terenul pentru Eretz Israel şi menirea lui Mesia, in vederea mileniului evreiesc, in care albii nu vor mai exista, Edomul, cel mult urat de scribii Talmudului. Ii vom lasa sau nu? Totul depinde de noi. Santem mulţi. tot ce ceea trebuie este sa ştim unde ţintesc şi sa ne unim eforturile cu scopul de a contracara eforturile acestei caracatiţe mai mult decat diabolice, altfel santem pierduţi”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.