Cine va plati, totusi, doctorul, operatia si spitalizarea lui Ponta?...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 21.06.2015 14:51 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Victor Ponta a anunţat ca-l desemneaza pe vicepremierul Gabriel Oprea sa exercite toate atributele functiei de Prim Ministru, el urmand ca in maxim 28 zile sa-şi poata relua activitatea normala...

Ca orice contribuabil al Romaniei, ramane un mister daca doctorul deplasat in Turcia s-a facut pe banii publici şi cine va achita contravaloarea operaţiei chirurgicale şi spitalizarea intr-o clinica privata din Turcia?...

Declaraţia Zilei

Victor Ponta:

”Azi medicii au decis ca pot fi externat / urmeaza ca in urmatoarele 7 zile sa parcurg zilnic procedurile pentru control, schimbare pansamente si supraveghere.
Ulterior acestor proceduri va trebui ca doua saptamani sa fac fizioterapie si tratamente de recuperare inainte de a avea permisiunea medicilor de a merge fara sprijinul unor mijloce medicale permanente / in maxim 28 zile imi pot relua activitatea normala, urmand sa continui recuperarea timp de 6 luni.
Maine dimineata voi trimite Presedintelui Romaniei solicitarea ca, in baza art. 107 din Constitututie, sa-l desemneze pe Vicepremierul Gabriel Oprea sa exercite toate atributele functiei de Prim Ministru (inclusiv conducerea sedintelor de Guvern) in aceasta perioada (atasez adresa).
Multumesc inca o data medicilor de aici si doctorului Ionut Codorean pentru atentia si profesionalismul lor”.
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.