Cine-i IMPOTRIVA lui Victor PONTA e PROMOTOR al FASCISMULUI in ROMANIA!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 18.07.2016 12:32 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Victor Ponta:

”Daca urmariti putin cum a relatat presa si analistii inregimentati in "Sistemul de Propaganda" din Romania o sa remarcati ca erau de fapt sustinatori ai loviturii de stat din Turcia / si ca acum sunt foarte dezamagiti ca Presedintele Erdogan ( ales democratic de peste 50% din popor) nu a fost schimbat de o Armata care nu ar trebui sa faca deloc politica!!! Ia vedeti cine se bucura aseara si cine se lamenteaza azi ca sa vedeti cine sunt " ofiterii" din zona publica romaneasca!
- asta pentru ca in tara noastra ideile autorist-fasciste sunt promovate in mod deschis de oameni care cred in "institutii de forta militarizate" ( fiind ei insisi ofiteri sau colaboratori sub acoperire) si care explica zi de zi ca e bun un Guvern pe care nu il voteaza oamenii si lideri care niciodata nu au primit legitimitate democratica prin alegeri/ si care ne explica mereu ca poporul turc greseste ca il sustine pe Erdogan si nu accepta sa ii spune cineva ( din tara sau din afara) pe cine sa aleaga Presedinte sau Prim Ministru!
Promotorii fascismului in societatea romaneasca nu se impiedica decat temporar de faptul ca liderii SUA si SUA l-au sprijinit pe Presedintele legitim ales al Turciei / de luni ne vor explica iarasi cum e manipulat poporul turc ( sau bulgar, sarb, maghiar, ceh, slovac, polonez , austriac , etc) si cum numai noi romanii facem ce trebuie in Europa!!!
Ce blestem pe Romania sa cada sub puterea unei Secte mai obtuze decat talibanii si mai lipsita se scrupule decat ISIS!”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.