COMISAR SEF de POLITIE, INSTRUCTOR SUPERIOR la ACADEMIA de POLITIE, a luat MITA de la un STUDENT. Ce sa le mai ceri la TABLAGIII de pe STRADA?...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 18.05.2017 18:48 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei au dispus punerea in mişcare a acţiunii penale şi luarea masurii controlului judiciar pe o durata de 60 de zile, incepand cu data de 16.05.2017, a inculpatului POPESCU LAURENŢIU-NICOLAE, comisar şef de poliţie cu funcţia de instructor superior (şef an invaţamant) in cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, sub aspectul savarşirii infracţiunii de luare de mita in forma continuata.

In ordonanţa procurorilor se arata ca, in cauza, exista date şi probe care contureaza ca  in perioada 2015- mai 2017, inculpatul Popescu Laurenţiu-Nicolae, in calitate de instructor superior (şef an invaţamant) in cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, a pretins şi primit de la un student (martor in cauza) foloase necuvenite in valoare totala de aproximativ 800 lei.

Produsele respective au fost pretinse şi primite de inculpat in legatura cu neindeplinirea atribuţiilor de serviciu, respectiv neefectuarea demersurilor pentru sancţionarea studentului in legatura cu savarşirea unor abateri disciplinare.
Inculpatului Popescu Laurenţiu-Nicolae i s-au adus la cunoştinţa calitatea procesuala şi acuzaţiile, in conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedura penala.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.