Corneliu Vadim Tudor: Opriti raurile de sange din Romania!

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 11.09.2013 19:35 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Apel către iubitorii de animale din Parlamentul European şi Comisia Europeană:

S.O.S.! OPRIŢI MASACRAREA CÎINILOR DIN ROMÂNIA!
Doamnelor şi domnilor, de cîteva zile, în România s-a declanşat o inimaginabilă vînătoare a cîinilor comunitari. A fost găsit şi un pretext mincinos: se pretinde că un copil de 4 ani ar fi fost ucis, pe un maidan de la marginea Municipiului Bucureşti, de cîţiva cîini.

Numai că experţi ai Poliţiei Judiciare şi ai Procuraturii au avansat alte ipoteze: 1) copilul ar fi fost abuzat sexual şi ucis de un pedofil, care, ulterior, a dus cadavrul într-un loc greu accesibil, pentru a nu fi găsit aşa repede; 2) copilul ar fi fost omorît de un cîine de luptă, rasa rottweiler, scăpat din lesă de stăpîn care, speriat, a luat cadavrul în braţe şi l-a abandonat pe acel teren accidentat. Zonă în care, s-a stabilit cu certitudine, un copil de 4 ani NU avea cum să ajungă prin forţe proprii!

Primarul acelei zone a Bucureştilor mi-a spus, personal, că, la locul unde a fost găsit micuţul, erau suspect de puţine urme de sînge. Există foarte multe enigme şi necunoscute în acest caz. Din păcate, la ordin politic, ancheta a fost direcţionată greşit şi totul a fost muşamalizat. De ce? Atît preşedintele ţării, Traian Băsescu, cît şi primul-ministru, Victor Ponta, încearcă să lovească în primarul Capitalei, Sorin Oprescu, pentru a-l forţa să îşi dea demisia şi a-l elimina din cursa pentru funcţia de preşedinte al României, care va avea loc în 2014. Dar ce vină au cîinii? Pot fi ucise zeci de mii de animale, doar din pricina unor calcule şi răfuieli politice?

În ziua de 10 septembrie 2013, spre veşnica sa ocară, Parlamentul de la Bucureşti a votat uciderea, în massă, a cîinilor comunitari. Asta, împotriva protestelor asociaţiilor şi fundaţiilor pentru protecţia animalelor, inclusiv în dispreţul comunităţii internaţionale. A fost încălcată, fără ruşine, Convenţia Europeană privind Protecţia Animalelor, la care România a aderat încă din 1991. Zi de zi, noapte de noapte, în ţara mea - membră a Uniunii Europene - sînt otrăviţi şi împuşcaţi cîinii fără stăpîn! Vietăţi care n-au absolut nici o vină că s-au înmulţit şi care nu sînt ţînţari, ci fiinţe nobile, avînd suflet - după cum au demonstrat studiile ştiinţifice. Spectacolul macabru pe care îl dă această campanie criminală este terifiant, mai ales pentru copii şi bătrîni.

Există oameni care mi-au declarat că, dacă Apocalipsa cîinilor va continua, ei se vor sinucide, în semn de disperare şi protest. Niciodată, în Europa ultimilor 20 de ani, nu s-a practicat o asemenea manipulare toxică a populaţiei! România s-a întors în Comuna Primitivă! Pentru prima dată în viaţa mea de scriitor şi istoric îmi e ruşine că sînt român! Acest 'abator cu public' e declanşat şi întreţinut de partide care fac parte din principalele familii politice europene: P.P.E., A.L.D.E., P.S.E. Puteţi tolera asemenea atrocităţi? Dormiţi liniştiţi noaptea? România a devenit frontiera sălbatică a Europei. Numai naziştii aplicau pedepse colective (amintiţi-vă de răzbunarea morţii lui Heydrich, cînd Hitler a ordonat ca satul Lidice, din Cehoslovacia, să fie ras de pe suprafaţa pămîntului!).

În concluzie, opriţi rîurile de sînge din România! Nu puteţi fi colegi cu ucigaşii celor mai buni prieteni ai omului!

Al dvs.,
Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Preşedintele Partidului România Mare,
Finalist al alegerilor prezidenţiale din anul 2000,
Membru al Parlamentului European
(Mesajul a fost tradus în limbile engleză şi franceză şi trimis tuturor demnitarilor europeni)
11 septembrie 2013
Strasbourg

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.