Cum a mintit Gigi BECALI cu mana pe CRUCE. Si cum l-a luat (iar) DNA!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 09.03.2016 17:13 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale faţa de suspectul BECALI GEORGE, om de afaceri, sub aspectul infracţiunilor de marturie mincinoasa şi favorizarea faptuitorului, ambele in forma continuata.

Omul de afaceri Becali George a fost audiat in calitate de martor, in zilele de 27 octombrie 2014 şi 15 februarie 2016, in dosarul 9577/2/2012 al Curţii de Apel Bucureşti – Secţia I Penala.
In aceste imprejurari, Becali George a prezentat declaraţii care contravin probelor administrate in cauza, contravin propriilor declaraţii date in cursul urmaririi penale şi aspectelor pe care acesta le cunoştea.
Becali George, suspect in prezenta cauza, a avut o atitudine omisiva de ascundere, de trecere sub tacere a faptelor cu caracter esenţial, cu eficienţa probatorie, concludente şi pertinente in cercetarea şi soluţionarea cauzei, cu scopul vadit de a ingreuna aflarea adevarului, tragerea la raspundere penala, de a induce in eroare instanţa de judecata, imprejurari de natura a uşura situaţia juridica a inculpaţilor cercetaţi in dosarul aflat pe rolul instanţei anterior amintite.

Dosarul penal aflat in prezent in stadiu de judecare la instanţa a fost mediatizat in decembrie 2012, la finalizarea anchetei, cand au fost trimişi in judecata 11 inculpaţi, pentru infracţiuni care ar fi creat un prejudiciu important in dauna bugetului de stat şi in dauna Universitaţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicina Veterinara Bucureşti USAMV.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.