Cum gasesti cele mai ieftine oferte de telefonie si internet din Romania?

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 02.07.2015 14:16 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Valorile de consum care configureaza in Veritel.ro profilul utilizatorului ocazional, mediu si intensiv de servicii de telefonie mobila si internet pe mobil din Romania, arata ca utilizatorul mediu consuma lunar 155 MB trafic de internet mobil, trimite 72 de SMS-uri si suna in medie 249 de minute.
In schimb, un utilizator ocazional consuma lunar 52 MB trafic de internet, trimite 24 de SMS-uri si suna in medie 82 de minute, iar utilizatorul intensiv consuma lunar 465 MB trafic de internet, trimite 216 SMS-uri si suna in medie 747 de minute.

Cei interesati sa achizitioneze servicii de telefonie, internet sau pachete ce includ astfel de servicii au de ales in acest moment din peste 350.000 de oferte ale operatorilor din Romania.

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a creat Veritel.ro – aplicatia care compara gratuit ofertele tuturor operatorilor de telefonie si internet din Romania si afiseaza cele mai ieftine 25 de planuri tarifare in functie de consumul lunar ales de utilizatori.
De exemplu, pentru un consum lunar mediu de telefonie mobila si internet pe mobil pe baza de abonament, Veritel.ro afiseaza oferte intre 2 si 12 Euro, in functie de extra-optiunile oferite de operatori.

Cu ajutorul comparatorului de oferte telecom Veritel.ro utilizatorii pot afla in trei pasi simpli care sunt cele mai avantajoase oferte de telefonie si internet fix si mobil: aleg categoria de servicii (telefonie, internet sau pachete), introduc estimarile de consum (minute, SMS, trafic internet) si primesc o lista cu cele mai ieftine 25 de planuri tarifare.

In momentul afisarii rezultatelor ei primesc si alte detalii relevante, precum durata minima a contractelor, penalitati in caz de reziliere sau informatii privind eventuale promotii.
Aplicatia include si 3 profiluri de consum pre-stabilite, bazate pe datele statistice ANCOM referitoare la consumul de servicii de comunicatii electronice din Romania in anul 2014, introduse pentru a le usura utilizatorilor configurarea ofertei cautate.
Pentru a afla cu exactitate care este cea mai potrivita oferta telecom pentru nevoile proprii de comunicare, utilizatorii Veritel.ro isi pot configura ei insisi consumul mediu lunar, plecand sau nu de la aceste profiluri predefinite.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.