Cum isi bat joc PSD si securistii DAN VOICULESCU si SORIN OPRESCU de o ROMANIE intreaga!... Fara scrupule!

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 20.07.2017 10:17 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Modelul este deja binecunoscut.  Cum este şi democraţia originala a lui Ion Iliescu.
Printre cele mai celebre exemple ar fi Adrian Nastase şi mascarada de sinucidere cu ajutorul medicului Şerban Bradişteanu.
Un alt exemplu ar fi Omar Hayssam, investitorul strategic al lui Ion Iliescu, teroristul cel fugit de pe patul de moarte din sistemul penitenciar al Romaniei şi care traieşte şi azi sanatos şi bine mersi...

Un caz mai nou este Dan Voiculescu, care i-a pus pe ganduri pe unii medici, informeaza TVR. Aceştia se intreaba cum a fost posibil ca pacientul sa plece din spital pe propriile picioare, in ciuda unui diagnostic extrem de grav.
Mai ales ca a fost nevoie ca reprezentanţii penitenciarului sa mearga la spital cu actele de eliberare, tocmai pe motiv ca Dan Voiculescu nu se putea deplasa.
Omul de afaceri a marturisit insa ca un cocktail de medicamente administrat de... medicul Sorin Oprescu a facut minuni.

Dan Voiculescu era pe patul de spital cand a aflat ca va fi eliberat.
Se intampla in jurul orei 14.00.
Surse medicale din Spitalul Universitar vorbeau despre imposibilitatea lui de a se deplasa la locul de detenţie pentru a semna actele de liberare.
Aşa ca angajaţii penitenciarului au venit la spital cu documentele.
Cateva ore mai tarziu insa, Dan Voiculescu a plecat acasa pe propriile picioare.

Doctorii spun ca tratamentul pe care Dan Voiculescu susţine ca i l-a administrat medicul Sorin Oprescu se utilizeaza in asociere cu alte medicamente in tratamentul spasmului musculaturii, ulcerului gastric sau duodenal, gastrita, colita sau a durerilor de cap.
Voiculescu spune ca boala lui este mult mai grava.

Pentru corecta informare a publicului, TVR a cerut date despre starea de sanatate a lui Dan Voiculescu atat la Spitalul Penitenciar Rahova, cat şi la Spitalul Universitar.
Nu s-au primit, insa, raspunsuri.

Dan Voiculescu a fost internat vineri la Spitalul Universitar. Decizia a fost luata de medicii de la spitalul penitenciarului Rahova, care au considerat ca nu ii pot asigura un tratament corespunzator, mai spune TVR.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.