Cum se duce un tata si cei doi fii sa ucida trei oameni din acelasi sat?...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 18.04.2016 11:52 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Arges au dispus, prin ordonanta din 15 aprilie 2016, punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatii DURLECI PAVEL LAURENTIU, DURLECI DOREL si DURLECI DORU VASILE sub aspectul savarsirii infractiunilor de omor calificat si violare de domiciliu.

Este vorba un tanar de 20 de ani, care anterior a avut o relaţie cu una dintre victime, fratele sau de 24 de ani şi tatal celor doi, in varsta de 48 de ani.
Din primele cercetari, a rezultat ca agresorul de 20 de ani şi fata de 17 ani au impreuna un copil in varsta de opt luni.
Relaţia s-a incheiat la inceputul anului, cand fata s-a intors la familia ei.
Victimele sunt o tanara de 17 ani, tatal de 37 de ani şi bunicul de 57 de ani.

In noaptea de 13/14 aprilie 2016, miercuri spre joi, in comuna argeşeana Stoeneşti, in jurul orei 01:00, inculpatii Durleci Pavel Laurentiu, Durleci Dorel si Durleci Doru Vasile, membrii aceleiasi familii, inarmati cu cuţite si pe fondul unei situatii conflictuale preexistente, au patruns fara drept in domiciliul persoanelor vatamate T.F., D.L.E. si T.N. si le-au aplicat multiple lovituri cu cuţitele, ce au condus la decesul primelor doua persoane si vatamarea corporala a celei de-a treia.
Ulterior, inculpatii s-au deplasat la domiciliul persoanei vatamate D.P., au patruns fara drept in locuinta acesteia si i-au aplicat multiple lovituri cu aceleasi obiecte taietor-intepatoare, avand ca rezultat decesul acesteia.

Inculpatii, aflati in stare de retinere, au fost prezentati cu propunere de arestare preventiva judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Arges care a admis cererile si a dispus emiterea unor mandate de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile pe numele acestora.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.