DEZASTRU, NUMELE TAU e PSD. ECONOMIA ROMANIEI va intra in zid! Cat va mai rezista MINCIUNA OFICIALA?

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 24.10.2017 23:11 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţiile Zilei

Ioana Maria Petrescu, ministru de Finanţe PSD:

”Deficitul ajustat sezonier este de 4,1%, conform Comisiei Europene. Este cel mai mare din UE, cu mult peste limita de 3%. Asta se intampla cand faci un buget nerealist, continui cu o recrificare pozitiva si adopţi multe masuri neplanificate cu impact bugetar. Deficitul de la finalul anului ar putea fi redus la 3% cu foarte mult efort si voinţa politica. Dar se va trezi coalitia de guvernare la realitate inainte sa intre economia in zid?”...

Gelu Ştefan Diaconu, fostul presedinte al ANAF pus tot de PSD:

”Cand, pe parcursul intregului an, de la depunerea proiectului de buget si pana astazi, v-am spus in mod repetat ca vom ajunge aici, propagandistii PSD in frunte cu Dragnea si Olguta Vasilescu explicau la tabla cat de valoroasa pentru tara este colectia de bazaconii fiscal-bugetare numita Programul PSD!

Va imaginati ce va fi la 9 luni sau la 12 luni?
Va rog sa remarcati evolutia deficitelor in toate statele UE (care au specialisti responsabili si nu habarnisti populisti la guvernare!) si cat de puternic vaslim noi contra curentului, adica spre naufragiu.
Dar deficitul bugetar e doar o fateta a raului facut de Pablito&Co! Cresterea datoriei publice, a deficitului balantei de plati si comerciale, a inflatiei, a dobanzilor, subfinantarea cronica a institutiilor de stat, etc. sunt deja fatete ale aceleeasi crude realitati.
Cat va mai rezista minciuna oficiala?”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.