DGA s-a pus pe treaba?! POLITISTI din... TELEORMAN au pretins si primit SUME de BANI de la SOFERI. Cum se intampla in toata ROMANIA!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 10.11.2017 16:03 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Ofiţerii de poliţie judiciara din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Teleorman şi Structura Centrala, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Teleorman au pus in executare 5 mandate de percheziţie, vineri, 10 noiembrie, intr-o cauza care vizeaza savarşirea infracţiunilor de luare de mita, abuz in serviciu şi fals material in inscrisuri oficiale.

In fapt, in perioada iulie-noiembrie 2017, agenţi de poliţie rutiera din cadrul unei unitaţi de poliţie au pretins şi primit sume de bani pentru a nu lua masurile ce se impuneau faţa de conducatori auto depistaţi ca au incalcat legislaţia rutiera sau nu şi-au indeplinit indatoririle de serviciu cu ocazia constatarii unor incalcari ale prevederilor privind circulaţia pe drumurile publice.

Trei dintre percheziţii s-au desfaşurat la birourile agenţilor de poliţie, iar doua la autospeciale utilizate de aceştia.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.