Doar iresponsabilii il acuza! G. Oprea n-a auzit si n-a vazut nimic!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 26.10.2015 13:06 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Gabriel Oprea, vicepremier şi ministrul Afacerilor Interne:

''In ceea ce ma priveste, am ales sa fiu alaturi de familia lui Bogdan Gigina, sa prezint personal condoleante familiei indurerate, sa nu cedez tentatiei de a oferi declaratii care ma puteau disculpa public in raport cu acuzatiile iresponsabile ale unor lideri politici sau speculatiile vehiculate.(...)
Accidentul s-a petrecut in seara de 20 octombrie, in timpul unei deplasari in scop profesional. (...)
La un moment dat, coloana s-a oprit. Eu nu am vazut de ce, nu am ştiut ca e vorba despre un accident. Am vazut doar maşina de Poliţie din faţa oprita şi poliţistul alergand. Unul dintre ei mi-a facut semn sa plecam mai departe. Maşina de poliţie şi cei doi colegi au ramas acolo''...

###

Poliţia Capitalei:

”Coloana oficiala a viceprim–ministrului pentru securitate naţionala, ministrul afacerilor interne, de care demnitarul beneficia in condiţiile legii, se deplasa cu o viteza adaptata la condiţiile meteo şi de trafic existente, pe traseul Baneasa – P-ţa. Presei Libere – Arcul de Triumf – P-ţa. Charles de Gaulle – P-ţa. Victoriei – Bd. Uranus – Str. Ştirbei Voda, dupa ce acesta participase la o activitate in cadrul unei instituţii din domeniul securitaţii şi ordinii publice.
Imediat dupa producerea accidentului, coloana oficiala s-a oprit la faţa locului şi au fost dispuse masuri pentru mobilizarea echipajelor medicale in vederea acordarii primului-ajutor, poliţistul fiind transportat la Spitalul Universitar de Urgenţa Bucureşti. Ministrul afacerilor interne a comunicat cu secretarul de stat  Raed Arafat si cu ceilalti decidenţi din conducerea MAI, pentru intervenţia de urgenţa a echipajelor SMURD şi informarea permenenta in legatura cu evolutia situatiei. S-a ţinut legatura cu echipajele SMURD si cu Spitalul Universitar, iar ministrul de interne a fost permanent informat”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.