Domnul Valcov, dupa ce iei mita, treci si pe la Guvern, te rog?...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 03.06.2015 13:16 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie –Sectia de combatere a coruptiei au dispus efectuarea urmaririi penale fata de VÂLCOV DARIUS-BOGDAN, la data faptei senator, cu privire la savarsirea infracţiunii de trafic de influenta.

In primavara anului 2014, anterior semnarii in iulie 2014, a unui contract avand ca obiect reabilitarea retelei de apa si canalizare din doua localitaţi din judeţul Olt, suspectul Valcov Darius Bogdan i-a pretins unui om de afaceri (denunţator in cauza), prin intermediar, 10% din valoarea sumelor, fara TVA, ce urmau a fi incasate de societatea comerciala reprezentata de omul de afaceri, in urma incheierii contractului cu S.C. COMPANIA DE APA OLT S.A., respectiv 1.700.000 lei. Banii au fost pretinşi in schimbul interventiei suspectului Valcov Darius Bogdan pe langa factori de decizie din cadrul S.C. COMPANIA DE APA OLT S.A., astfel incat societatea pe care o reprezenta denunţatorul sa incheie acel contract si sa primeasca banii la timp.
Ulterior, suspectul Valcov Darius Bogdan a primit de la omul de afaceri, prin intermediari, suma de 1.700.000 lei, in doua tranşe (in luna septembrie 2014 şi in luna februarie 2015).
Valcov Darius-Bogdan a fost ministru delegat pentru buget  din august 2014 pana in decembrie 2014 , iar din decembrie 2014 pana in martie 2015 a fost ministru al finanţelor publice...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.