Dovada ca operatia la genunchi i-a afectat neuronii lui Victor Ponta!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 21.06.2015 21:37 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Dupa calcule seculare care au durat nu se ştie exact cat, Victor Ponta a anunţat, in vreme ce se afla in patul de spital de la Istanbul, ca va modifica Codul Fiscal aprobat de Guvern...
Tot de pe patul de spital turcesc, prim-ministrul Romaniei a anunţat şi scaderea preţurilor la medicamente!...
Dupa cum uşor işi poate inchipui orice contribuabil, totul s-a facut dupa o analiza profunda a prim-ministrului in timp ce se afla in convalescenţa...

Victor Ponta:

”In aceasta dupa-amiaza m-au vizitat colegii mei Nicu Banicioiu si Eugen Teodorovici! Doua lucruri extrem de importante pe care le-am discutat si pentru care ne batem in zilele urmatoare:
1) miercuri deputatii Coalitiei PSD-UNPR-ALDE vom vota pentru adoptarea Codului Fiscal in forma aprobata in Guvern cu o singura modificare - reducerea cotei standard de TVA sa fie la 19% (nu 20%) - astfel inchidem si simbolic dezastrul produs in 2010. Avem spatiu fiscal bugetar predictibil si asiguram un important consens politic (PNL a anuntat ca voteaza Codul daca facem 19% in loc de 20%). Am discutat si este clar posibil ca reducerea TVA sa intre in vigoare inainte de 1 ianuarie!
2) de la 1 iulie intra in vigoare scaderea preturilor la medicamente cu 20% - o masura in sprijinul a milioane de romani realizata cu mari eforturi de catre Guvernul Romaniei.
Ca de fiecare data in ultimii 3 ani noi muncim pentru a indrepta relele trecutului si a face mai buna viata romanilor / ceilalti fac scandal si sunt iresponsabili!!!”
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.