DRAGNEA, tot mai PENIBIL!... Vezi cine-l face SMECHERAS VICLEAN de TELEORMAN!

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 26.07.2017 11:29 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Traian Basescu:

”Dragnea, tot mai penibil!
A vrut Dragnea sa creeze Fondul National de Investitii. Grindeanu a spus NU, pentru ca era o prostie care decapitaliza companiile de stat si s-a ingropat ideea din programul Marelui Carmaci.
A vrut Dragnea impozitul global pe veniturile din fiecare gospodarie. Grindeanu si-a dat seama ca ideea este inaplicabila si a spus NU Marelui Carmaci.
A vrut Dragnea impozitarea cifrei de afaceri a companiilor. Tudose a spus NU, pentru ca sistemul este incompatibil cu regulile Uniunii Europene, ceea ce Marele Carmaci nu stia.
A vrut Dragnea impozitarea salariilor mari. Tudose a spus NU, pentru ca masura nu aduce mai nimic la bugetul de stat, asa cum credea Marele Carmaci.
A vrut Dragnea sa numeasca, prin Carmen Dan, seful DIPI. Tudose a spus NU, pentru ca nu a vrut sa fie papusarit de Marele Carmaci.
A vrut Dragnea plata CAS si CASS de catre angajat. Tudose spune NU, pentru ca riscul diminuarii colectarii este mare, iar salariile ar fi scazut incepand cu 1 ianuarie 2018.
A vrut Dragnea sa-i dea afara din PSD pe Ponta, Grindeanu si Ivan. Organizatiile PSD din teritoriu au spus NU, pentru ca nu recunosc dreptul de viata si de moarte al Marelui Carmaci asupra membrilor partidului.
Altfel spus, Dragnea da in spatiul public citate din programul de guvernare inept, scris de Valcov, sau da „indicatii pretioase” partidului, dar nimeni nu-l mai baga in seama.
Sunt curios cand o sa priceapa Marele Carmaci, smecheras viclean de Teleorman, ca a ajuns penibil.
Iar despre o noua motiune de cenzura impotriva propriului guvern nu mai poate fi vorba”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.