Duelul baschetbalistelor. PSD sau DNA?... CORINA CRETU sau LAURA CODRUTA KOVESI?... RUSIA sau SUA?... TU pe cine VOTEZI?

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 08.04.2017 11:06 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Corina Creţu nu s-a remarcat in cariera de persoana publica decat cu faptul ca a ajuns foarte repede şi a ramas omul de incredere a lui Ion Iliescu. A fost, daca vreţi, pastrand proporţiile, un fel de Elena Udrea a lui Ion Iliescu şi a PSD-ului. Chiar daca Ion Iliescu a ajuns mai puţin vizibil pe scena publica, influenţa lui s-a vazut atunci cand fosta baschetbalista Corina Creţu a fost numita comisar european. Aşa a ajuns fostul FSN, actual PSD, sa intoarca cu furca şi sa aiba un cuvant de spus la cel mai inalt nivel din Europa, pe culoarele incapatoare ale Bruxellesului...

De cealalta parte, Laura Codruţa Kövesi a reuşit sa evadeze cat de cat dintr-un sistem fals şi duplicitar al Justiţiei romane şi sa mai schimbe cate ceva intr-o societate care se urneşte cu greu şi uita repede. Tot fosta baschetbalista, Laura Codruţa Kövesi a fost remarcata şi pe plan european, chiar daca posturile de televiziune finanţate in cea mai mare parte de infractori condamnaţi, cealalta parte funcţionand ca pesedeviziune (evident, imparţiala ca orice-i romanesc), se intrec in a minimaliza şi a demonta eforturile celor din interiorul Justiţiei de a evolua catre o democraţie pe care Romania n-a vazut-o niciodata....

### 

Corina Creţu (n. 24 iunie 1967, Bucureşti) este o politiciana romana, membra a Partidului Social Democrat, de la 1 noiembrie 2014, Comisar pentru Politica Regionala al Comisiei Europene.
Intre anii 1992-1996 şi 2000-2004 a fost consilier prezidenţial şi purtator de cuvant al preşedintelui Romaniei, Ion Iliescu.
A inceput cu handbalul, apoi a trecut repede la baschet,la Clubul Progresul, de unde a fost selectionata in echipa nationala de cadeti.

###

Laura Codruţa Kövesi, nascuta Lascu (n. 15 mai 1973, Sfantu Gheorghe) este actualul procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), poziţie pe care o deţine din 2013.
Inainte de aceasta funcţie, Kövesi a fost Procuror General al Romaniei pe langa Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
La data numirii, in 2006, Kövesi a fost prima femeie şi cel mai tanar Procuror General din istoria Romaniei.
Laura Kövesi a absolvit invaţamantul preuniversitar la Mediaş, unde a evoluat ca baschetbalista la Club Sportiv Şcolar Mediaş. De acolo a fost selecţionata in echipa naţionala de baschet feminin-cadete a Romaniei, cu care a caştigat in 1989 la Timişoara titlul de vicecampioana europeana.

P.S. Apropo, ai vazut-o cumva pe COMISARUL EUROPEAN ingrijorata de derapajele PSD pe tema justiţiei şi sa mearga sa aiba un dialog cu şefa DNA pentru a imbunataţi şiu sprijini mersul justiţiei in Romania?....

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.