E oficial: MRU candideaza la Arad pentru un post de senator

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 11.10.2012 12:46 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Mihai-Răzvan Ungureanu, co-preşedintele Alianţei România Dreaptă (ARD), a acceptat invitaţia din partea PDL Arad de a candida pe listele ARD pentru un post de senator în Colegiul Municipal. 
'Invitatia de a candida pentru un post de senator în colegiul din Arad mă onorează şi, după multă chibzuinţă, am ales să-i dau curs cu inima împăcată', a declarat Mihai-Răzvan Ungureanu. 'Consider că un senator este ales de o comunitate locală, pe care o reprezintă şi în faţa căreia răspunde, dar el îi reprezintă pe toţi cetăţenii în funcţie de personalitatea şi de încrederea pe care o adună în jurul sau', a mai adăugat Ungureanu.
În urmă cu două săptămâni, cu ocazia lansării ARD la Arad, Biroul Permanent Municipal al PDL Arad i-a propus preşedintelui Forţa Civică să candideze pentru un post de senator în colegiul din municipiu. Mihai-Răzvan Ungureanu a precizat că, din colegialitate faţă de co-partenerii de alianţă, i-a aşteptat pe aceştia să decidă în ce colegii vor candida, preferând să se pronunţe ultimul în această privinţă.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.