Esti impotriva lui V.V. Ponta? Esti dusmanul, detractorul si sicofantul Romaniei!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 02.07.2015 14:54 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Chiar daca a suferit o operaţie chirurgicala la genunchi, lui Victor Ponta nu i-a fost afectat deloc creierul şi continua sa emita aceleaşi mitomanii ca şi pana in prezent.
Ca şi inaintaşi mult mai celebri ca el, Victor Ponta continua sa injure sub acoperire şi sa scuipe verbal tot ce mişca in jurul lui, tot ce nu se inregimenteaza in modul de acţiune pesedisto-securisto-comunist, grupul infracţional organizat care a deşertificat şi dezindustrializat Romania.
Daca pana mai ieri il scuipa cu gura plina pe Traian Basescu, Victor Ponta şi-a indreptat maleficul scuipat catre Klaus Iohannis.
Toţi cei care sunt impotriva plagiatorului şi penalului Victor Ponta sunt duşmanii, detractorii şi sicofanţii Romaniei, in vreme ce cei care sunt alaturi de Victor Ponta sunt... oneşti şi prieteni ai Romaniei.

Ceea ce face şi a facut PSD şi haita PSD a fost constituţional, tot ce fac cei impotriva PSD este impotriva Romaniei şi a... interesului naţional.
Oneştii şi prietenii Romaniei sunt, desigur, de la Liviu Dragnea, Sebastian Ghiţa, Dan Şova, Ioan Rus, Darius Bogdan Valcov, pana la Dan Voiculescu, Viorel Hrebenciuc, Adrian Nastase şi, cu voia dvs, ultimul pe lista, Ion Iliescu...

Victor Ponta:

”Vesti bune de la Bruxelles de la Parlamentul European! Pe langa traditionalii dusmani si detractori ai Romaniei - ( Monica Macovei, Cristi Preda si inca 2-3 europarlamentari PPE ) exista insa si multi prieteni onesti ai tarii noastre! Acestia au respins azi in Comisia LIBE solicitarea sicofantilor mentionati mai sus de a se discuta in plen situatia Romaniei la fel ca a Ungariei! Multumesc tuturor europarlamentarilor romani si colegilor nostri din Grupul Social Democrat, ALDE si Verzi pentru corectitudine si sprijin!”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.