EU? N-am PLAGIAT, manca-ti-as!... E o facatura politica a tehnocratilor!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 30.06.2016 13:31 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Victor Ponta:

”Ok - tehnocraţii au rezolvat principala problema a ţarii - mi-au luat şi ei doctoratul (ca Basescu in 2012)!
Inţeleg ca acum (dupa aceasta mare victorie) totul va fi bine - de azi incep sa creasca incasarile la buget, sa ieşim din deficit. De azi incepem sa primim banii europeni pe care nu i-am luat pana acum. De azi platim subvenţiile in agricultura, marim salariile şi pensiile. De azi nu mai mor bebeluşii in spitale şi nici nu se mai dau subiecte grele la examenul de capacitate. Şi de azi nu mai suntem "marfa" pe care o vand tehnocraţii ca sa primeasca o promovare cand se intorc la Bruxelles!
Sunt onorat de efortul pe care ditamai Guvernul de tehnocraţi l-a facut doar pentru persoana mea - o ordonanţa de urgenţa doar pentru mine, o Comisie doar pentru mine (cand am primit verdictul de neplagiat in 2012 de la acelaşi CNACTDU a mai fost o teza de doctorat examinata in acelaşi timp - fac pariu ca nu aveţi "Curaj" sa o revedeţi şi pe aceea). O hotarare definitiva data in favoarea mea de ICCJ in 2014 ignorata! Va mulţumesc din inima dragi politruci!
Şi de azi ma ocup sa imi fac o noua teza de doctorat cu tema "Fabulosa Guvernare Tehnocrata şi mareţele sale realizari pentru poporul roman" - that will be fun!”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.