EVENIMENT SPIRITUAL GRATUIT la COSTINESTI, YOGA si VINDECARE MIRACULOASA prin GRATIA lui DUMNEZEU TATAL...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 31.07.2017 13:43 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Doua acţiuni unice in Romania — Mişcarea Charismatica Teofanica şi Evenimentul spiritual excepţional de vindecare — sunt deschise tuturor celor interesaţi, in mod gratuit, informeaza MISA.

In perioada 1 august — 3 septembrie, se desfaşoara la Costineşti Tabara internaţionala de yoga organizata anual de şcoala de Yoga MISA, la care sunt aşteptaţi cateva mii de practicanţi yoga din peste 30 de ţari.
Programul taberei este variat şi se adreseaza atat incepatorilor, cat şi celor avansaţi: practica zilnica a unor posturi de Hatha Yoga, meditaţii la unison, conferinţe pe diverse teme, aprofundarea unor tehnici de yoga avansate, spectacole de teatru, de dans sau de umor, meditaţii in spirala şi multe altele.

Pe langa activitaţile destinate celor care practica deja yoga la cursurile MISA sau ale şcolilor surori din strainatate, programul taberei conţine doua manifestari cu totul excepţionale care sunt deschise participarii publicului larg, complet gratuit:

* Mişcarea Charismatica Teofanica este o comunitate spirituala cu peste 8.000 de participanţi, structurata in anul 2009, care se adreseaza celor care aspira sa treaca dincolo de afirmarea pur formala, dogmatica a sentimentului religios şi sa paşeasca in domeniul cunoaşterii fiinţei misterioase a lui Dumnezeu prin experienţa directa. Aceasta Mişcare se bazeaza intr-o mare masura pe revelaţiile şi invaţaturile esoterice ale lui Iisus Hristos, ce sunt privite pe baza experienţei mistice dintr-o perspectiva care duce la descoperirea gradata a dimensiunii copleşitoare şi a aspectelor ezoterice ale creştinismului. Calea deschisa prin comuniunea cu Dumnezeu in cadrul acestei mişcari spirituale este numita in mod generic: 'Cu Dumnezeu, pentru Dumnezeu, in Dumnezeu, intru Dumnezeu'. Participarea se face in urma unui proces de selecţie, iar urmatoarea selecţie va fi in data de 28 august la Costineşti.

* Evenimentul spiritual excepţional de vindecare se desfaşoara anual in luna septembrie, incepand din anul 2015, şi face cu putinţa vindecari miraculoase şi transformari spirituale excepţionale realizate prin Graţia lui Dumnezeu Tatal. La acest eveniment — care anul acesta se va desfaşura pe 1 septembrie — pot participa in mod liber şi complet gratuit fiinţe umane care au diferite boli sau tulburari organice, care au deplina credinţa in Dumnezeu şi care totodata aspira sa primeasca şi sa beneficieze de Graţia Sa. Participarea este condiţionata doar de completarea unui formular de inscriere şi de respectarea Regulamentului intern.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.