Fost MINISTRU PSD: PREMIERUL PSD este IRESPONSABIL. Transforma ROMANIA in TARA BANANIERA!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 30.08.2017 10:54 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Ioana Maria Petrescu, fost ministru PSD al finanţelor, in prezent expert extern pe probleme de administratie publica in multiple tari din Europa si Orientul Mijlociu. De asemenea, activeaza ca expert la SNSPA, Scoala Nationala de Stiinte Politice si Administrative:

”Dupa declaraţiile periculoase care puneau sub semnul intrebarii siguranţa depozitelor in bancile din Romania, premierul revine cu un nou atac la adresa bancilor, declarand ca nu iti tine banii de salariu pe card din cauza comisioanelor ridicate practicate de banci. Este o declaraţie iresponsabila, menita sa ne transforme intr-o tara bananiera. Avem cea mai scazuta rata de bancarizare din UE si o incredere foarte scazuta in sistemul financiar. Daca vrem sa fim precum celelalte tari dezvoltate economic din Europa, trebuie sa inţelegem ca sistemul bancar e indispensabil si tranzacţiile in numerar sunt de domeniul trecutului. Daca premierul vrea sa ne transforme in Zimbabwe, va continua atacurile la adresa sistemului financiar!
Una e sa sfatuiesti populatia sa cerceteze cu atentie piata inainte de a apela la serviciile bancare, fie ca este vorba de depozite, fie ca este vorba despre salarii, si alta e sa indemni efectiv oamenii sa renunte la tranzactiile bancare. Este extrem de grava aceasta iesire la rampa a premierului, care poate duce la un regres rapid al intregii economii romanesti”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.