Gabriel Oprea: GUNOI pana la MOARTE!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 01.07.2016 16:34 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Gabriel Oprea:

”Dragi prieteni,
In politica este important sa ramai fidel propriilor principii. Pe aceasta idee s-a bazat apariţia UNPR pe scena politica. Timp de aproape 6 ani am condus UNPR respectand aceste principii. La Putere sau in Opoziţie, am facut ceea ce a fost bine pentru Romania şi nu ceea ce a fost util pentru mine sau pentru partid. UNPR a sprijinit Romania in ultimii 6 ani şi a asigurat stabilitate politica, intr-o perioada economica grea la nivel mondial. UNPR a susţinut guverne fara sa negocieze avantaje şi privilegii. Singurele condiţii pe care le-am pus partenerilor noştri au fost legate de protejarea drepturilor cetaţenilor romani şi in special ale militarilor şi de tratarea cu responsabilitate a tuturor aspectelor ce ţin de Aparare, Ordine Publica şi Siguranţa Naţionala.
Pentru a respinge toate scenariile ireale care se fac in legatura cu activitatea mea politica, va anunţ ca am decis ca drumul meu sa se desparta de cel al UNPR şi sa devin senator independent. Am decis, de asemenea, ca la finalul acestui mandat al Parlamentului sa ma retrag din politica.
Voi susţine mereu proiectele ce ţin de securitatea naţionala, il voi susţine pe Preşedintele Romaniei in tot ceea ce ţine de acest domeniu şi, pana la finalul mandatului, voi vota acele proiectele economice şi sociale de care societatea are nevoie.
Pe foştii mei colegi, alaturi de care am fondat UNPR şi alaturi de care am luptat in aceşti 6 ani, ii voi pastra in suflet şi ii asigur ca in mine vor avea intotdeauna un prieten. Le urez succes, indiferent de drumul pe care aleg sa-l urmeze. Orice ar face şi in orice proiect politic s-ar implica, sa nu uite ca misiunea lor este sa faca bine pentru Romania şi pentru romani.
Va mulţumesc tuturor şi fie ca succesul sa fie de partea celor care il merita”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.