GENERAL de BRIGADA la 45 de ANI (!!!) ajuns al doilea om in SRI. A fost elevul lui Adrian NASTASE si Adrian SEVERIN!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.03.2017 19:08 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Preşedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretul de numire in funcţia de prim-adjunct al directorului Serviciului Roman de Informaţii pentru generalul de brigada Razvan Ionescu.
Acesta işi va prelua atribuţiile incepand cu data de 24 martie 2017.

Generalul de brigada Razvan Ionescu are 45 de ani şi o experienţa de peste doua decenii in munca operativa a Serviciului , se spune in biografia romanţata publicata de SRI..
De profesie este fizician, absolvent al Facultaţii de Fizica din cadrul Universitaţii Bucureşti.
A urmat cursurile postuniversitare cu specializarea Geopolitica şi Geostrategie din cadrul Academiei de Studii Economice, a absolvit masterul NATO Senior Executive din cadrul SNSPA (pe vremea cand acolo preda Adrian BNastase şi Adrian Severin, printre alţii...), a absolvit cursurile seminarului Combaterea Armelor de Distrugere in Masa şi Terorismului din cadrul Centrului European pentru Studii de Securitate George C. Marshall din Germania.

De-a lungul carierei in SRI, generalul de brigada Razvan Ionescu a ocupat mai multe funcţii, atat in cadrul unitaţilor centrale, cat şi teritoriale, unde a avut succese operaţionale de anvergura, in parteneriat cu servicii de intelligence din spaţiul euroatlantic, pe problematici privind criminalitatea organizata transfrontaliera, respectarea regimurilor internaţionale privind proliferarea sistemelor de armament, fluxuri financiare internaţionale, migraţie şi terorism.

A fost incadrat in SRI cu gradul de capitan şi a absolvit ca şef de promoţie cursurile de iniţiere.
A fost avansat la gradul de general de brigada in primavara anului 2016 şi anterior numirii in funcţia de prim-adjunct al directorului SRI, a condus o unitate centrala cu activitate in combaterea ameninţarilor transfrontaliere.
In activitatea sa a colaborat excelent cu partenerii instituţionali ai SRI, atat interni, cat şi externi.

Intrebarea este cum de un Razvan Ionescu a reuşit sa ajunga la doar 45 de ani ditamai generalul de brigada la SRI, ce fapte eroice a facut de-a lungul carierei, in condiţiile in care a intrat in SRI şi dupa ce a absolvit o facultate de fizica!...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.