HALUCINANT. ROMANII nu mai pot face TRANSPLANT de PLAMANI la VIENA din cauza DECLARATIILOR IRESPONSABILE ale PSD-ului!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 21.03.2017 14:54 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Pacientii din Romania nu mai sunt primiti la clinica austriaca AKH pentru transplant de plamani.

Ministrul Sanatatii a cerut explicatii Agentiei Nationale de Transplant, dupa ce clinica austriaca AKH a anuntat oficial ca nu mai primeste romani pentru transplant de plamani, informeaza TVR.
Era singurul centru european in care mai puteau fi operati bolnavi din Romania.

Romanii care au nevoie de un transplant de plamani nu mai sunt primiti la una dintre cele mai apreciate clinici din Europa, au spus-o bolnavii, dar si fostul ministru al sanatatii, Vlad Voiculescu.
Motivul pare a fi o reactie la scandalul din toamna, cand managerul Spitalului Sfanta Maria si primarul Bucureştiului, Gabriela Firea, l-au acuzat pe Vlad Voiculescu de directionarea pacientilor catre clinica din Viena.

Conducerea Agentiei Nationale de Transplant a precizat ca inca se cauta solutii.
20 de pacienti au nevoie urgent de transplant pulmonar şi nu au nici o alta alternativa.
Romania trimitea pacienti doar la clinica din Viena, iar ministrul Sanatatii, Florian Bodog, spune ca a primit si oficial, prin e-mail, o informare din partea centrului de la Viena, in care se precizeaza ca spitalul isi limiteaza capacitatea si nu va mai primi pacienti romani...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.