Harta ninsorilor pentru inca doua zile

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 12.02.2012 14:12 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

COD PORTOCALIU/Fenomene vizate: ninsori abundente
*Intervalul: 12 februarie, ora 18 - 13 februarie, ora 12
În intervalul menţionat va ninge abundent in partea de sud-vest a tării, iar vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 55 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada.Se va depune strat nou de zăpadă, ce va depăsi local 30 cm.

COD GALBEN/Fenomene vizate: ninsori
*Intervalul: 12 februarie,ora 18 - 13 februarie, ora 12
In intervalul mentionat, in toate judetele din Muntenia, precum si in judetele: Galati, Vrancea, Covasna, Timis si Hunedoara, dar si in zona de munte a judetelor Brasov si Sibiu va ninge, iar stratul de zapada nou depus va depasi local 15 cm. Vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 40 - 50 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada.

COD PORTOCALIU/Fenomene vizate: ninsori abundente
*Intervalul: 13 februarie,ora 12 - 14 februarie, ora 02
În intervalul mentionat va ninge abundent in partea de sud si sud-esta tării, iar vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 55 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada.Se va depune strat nou de zăpadă, ce va depăsi local 30 cm si izolat 50 cm.

COD GALBEN/Fenomene vizate: ninsori
*Intervalul: 13 februarie,ora 12 - 14 februarie, ora 02
In intervalul mentionat, in judetele: Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Alba, Hunedoara si Timis va ninge, iar stratul de zapada nou depus va depasi local 15 cm. Vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 30 - 40 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada.
In zona litoralului si a Deltei Dunarii vor fi precipitatii mixte si se va forma polei.

COD PORTOCALIU/Fenomene vizate: ninsori abundente si intesificari ale vantului
*Intervalul: 14 februarie,ora 02 - 14 februarie, ora 14
În intervalul menţionat va ninge abundent in Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei, iar vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 60 – 70 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada. Se va depune strat nou de zăpadă, ce va depăsi local 30 cm.

COD GALBEN/Fenomene vizate: ninsori
*Intervalul: 14 februarie,ora 02 - 14 februarie, ora 14
In intervalul mentionat, in judetele: Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt si Valcea va ninge, iar stratul de zapada nou depus va depasi local 15 cm. Vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 30 - 40 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.