INCREDIBIL. JANDARMUL care a impartit PUMNI in PIATA UNIVERSITATII este omul lui... LIVIU DRAGNEA, presedintele PSD! Si o spune un PROFESIONIST!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 21.01.2018 12:11 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Marian Godina:

”Mi se pare mie sau asta e acelaşi jandarm care aseara imparţea pumni?
Glumesc, nu mi se pare, chiar el e.
Hmmm, dar ce protectiv şi calm e de data asta.

Postarea de aseara cu jandarmul care imparţea pumni mi-a adus un val de critici, nu dintre cele mai elevate, din partea unor jandarmi.
Dragi colegi, ma confundaţi daca aveţi impresia ca atunci cand va luam apararea ori de cate ori opinia publica era indignata de comportamentul vostru o faceam doar ca sa latru aiurea şi sa va pup dosurile. O faceam din convingerea ca jandarmii din diferitele video aparute acţionasera legal şi pentru ca era nedrept sa fie puşi la zid de opinia publica doar pentru ca cineva nu se implica sa explice ca modul de acţiune, chiar daca uneori parea brutal, era legal. O faceam asumat, ştiind clar ca voi atrage antipatia multora pentru ca "ţin" cu jandarmii. Aşa ca aia cu adunatul de like-uri nu cred ca mi se aplica.
Aseara l-am vazut pe colegul nostru jandarm, dand cu pumnul in stanga şi dreapta, chiar şi intr-un batran care i-ar fi putut fi tata. Normal ca m-am indignat şi ca am postat. Şi ştiţi ce e frumos? Ca-s perfect liber, nu sunt dator nimanui sa scriu ce mi se spune, scriu exact ce am in cap şi imi asum asta. Pot sa laud, dar sa şi critic, iar daca v-aţi suparat şi acum aţi pune mana pe mine, aţi simţi ca nu-mi pasa”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.