Incredibil! Scrisoarea PSD: Victor Ponta a furat, dar s-a prescris!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 08.06.2015 11:09 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

PSD a transmis o scrisoare ambasadelor Statelor Unite si ale tuturor statelor UE acreditate la Bucureşti, precum si presei internationale.
In scrisoarea cu pricina, PSD subliniaza ca lui Victor Ponta i s-a adus ”o acuzatie de creare a unui prejudiciu de 10.000 de euro”, dar care - citiţi cu atenţie - ”si-au depasit deja perioada de prescriere”...

Scrisoarea PSD:

"Prim-ministrul Romaniei Victor Ponta si-a afirmat azi sustinerea totala pentru independenta justitiei, precum si pentru separatia puterilor intr-un stat democratic. Aducand clarificari suplimentare legate despre acuzatiile care i se aduc, premierul a afirmat ca dosarul a fost construit ca unul politic si nu unul juridic, menit sa dea jos actualul Guvern si sa schimbe actuala majoritate guvernamentala; Opozitia a inregistrat o motiune de cenzura (cu sanse foarte mici de a obtine voturile necesare) exact in ziua in care acuzatiile impotriva lui Ponta au devenit publice. Premierul a mai subliniat ca a fost pus sub acuzare de procurori inainte de a fi audiat si inainte sa i se dea posibilitatea de a oferi explicatii cu privire la acuzatii, care sunt legate de fapte din 2007-2008, incluzand o acuzatie de creare a unui prejudiciu de 10.000 de euro - care si-au depasit deja perioada de prescriere.
Intarind ideea suportului sau pentru institutiile juridiciare, el a declarat: «In cariera mea de procuror si de politician, am sustinut intotdeauna dezvoltarea lor si am aparat intotdeauna independenta lor, pe care le consider o conditie primordiala a unei societati democratice. Cu toate acestea, am sustinut intotdeauna ideea ca, pentru a construi o asemenea societate, la 25 de ani de la caderea unei dictaturi crude, Romania are nevoie, de asemenea, de un Parlament independent si un Guvern liber sa duca la indeplinire masurile pentru care au votat cetatenii.»"
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.