La TIMISOARA, ULTRA-ATLETII vor participa la CEA MAI LUNGA CURSA DE ALERGARE NON STOP din ROMANIA

Scris de Vlad Turburan | Publicat in 19.09.2017 07:21 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Asociaţia IDEAS şi Clubul Sportiv Super Sports Club organizeaza in perioada 22-24 septembrie 2017 cea de-a doua ediţie a concursului de alergare de anduranţa S24H. 

Evenimentul se va desfaşura in Parcul Copiilor Ion Creanga din Timişoara.

S24H este un concurs complex, ce va alinia la start alergatori profesionişti şi amatori din Romania, SUA, El Salvador, Marea Britanie, Irlanda, Franţa, Serbia şi Ungaria.
Aceştia vor incerca sa doboare recordurile stabilite in 2016 la prima ediţie S24H, sa işi testeze limitele şi sa stabileasca noi recorduri naţionale şi internaţionale.

Alergarea nu este o simpla forma de antrenament fizic, ci o disciplina intreaga, un "profesor" care iţi ofera informaţiile necesare pentru ca tu, mai apoi, sa te poţi dezolta şi evolua şi pe celelalte planuri ale vieţii.
Verificarea capacitaţilor fizice, creşterea increderii in sine sau a perseverenţei sunt doar cateva dintre formele in care alergarea "acţioneaza" şi asupra vieţii noastre cotidiene. In plus, cum in ultimii ani romanii au conştientizat tot mai mult importanţa sportului, iar numarul alergatorilor de ultra-maraton a crescut considerabil, aceasta competiţie este mai mult decat binevenita la nivel naţional.

"Vineri, in 22 septembrie 2017, la ora 9:00 se vor alinia la start 14 ultra-atleţi. Ei vor alerga la proba de 48 ore de alergare. Sambata, 23 septembrie 2017, se vor alinia la start alţi 100 ultra-atleţi care vor participa la probele de 12 şi 24 ore de alergare. Starturile au loc in zile diferite pentru ca toţi ultra-atleţii sa finalizeze cursa deodata, şi anume duminica
dimineaţa la ora 9:00. Ii vom premia apoi pe alergatorii "de fier" la scena din Parcul Copiilor Ion Creanga din Timişoara duminica in 24 septembrie incepand cu ora 11:00. Ii aşteptam pe timişoreni sa vina in parcţi sa ii susţina pe alergatori. Un cuvant de incurajare e mereu bine-venit şi descreţeşte chiar şi cea mai obosita frunte!", spune Diana Amza, managerul concursului internaţional de alergare de anduranţa S24H, care a dus la randul ei la bun sfarşit ultra-maratoane de 53 km, 61 km si 100 km, iar dorinţa de a organiza o astfel de competiţie a venit tocmai din experienţele ei precedente.
S24H işi doreste sa puna Romania pe harta mondiala a ultra-atletismului.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.