LEGE si ONOARE: 15 FRIPTURI , un bax de vin si apa minerala MITA pentru un POLITIST!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 12.11.2015 11:50 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei au dispus punerea in mişcare a acţiunii penale şi reţinerea, incepand cu data de 12.11.2015, a inculpatului MINDINICA MIREL-MIŞU, comisar şef in cadrul Secţiei 11 Poliţie, cu privire la savarşirea infracţiunii de luare de mita.

La data de 9 noiembrie 2015, inculpatul Mindinica Mirel-Mişu, in calitate de ofiţer de poliţie judiciara, a pretins un bax de vin, un bax de apa minerala şi 15 fripturi de la o persoana (martor denunţator) faţa de care se efectuau cercetari sub aspectul savarşirii infracţiunii de furt calificat, pentru a-şi exercita atribuţiile de serviciu astfel incat acesta din urma sa scape de raspundere penala.
Intrucat nu avea banii necesari cumpararii acelor produse, martorul denunţator i-a inmanat inculpatului suma de 200 lei, urmand ca peste cateva zile sa-i mai remita 500 lei.

La data de 11 noiembrie 2015, inculpatul Mindinica Mirel-Mişu a primit de la martorul denunţator suma de 190 lei, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.