Liviu Dragnea este un erou al muncii socialiste de la PSD... Jos Basescu!

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 15.05.2015 13:43 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Liviu Dragnea a demisionat din funcţia de ministru al Administraţiei Publice şi Dezvoltarii Regionale şi a spus ca luni işi va depune demisia şi din funcţia de preşedinte executiv al PSD.
Dupa ce judecatorii de la Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-au condamnat pe vicepremierul şi fostul ministru de Interne, Liviu Dragnea, la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul, cu un termen de incercare de trei ani.

Liviu Dragnea:

"Aşa cum am mai spus in permanenţa, ma consider nevinovat”.
”Raman valabile intrebarile pe care mi le-am pus: cum se mai poate face campanie in Romania, in condiţiile in care prezenţa la vot poate fi considerata folos necuvenit".
"Exista un precedent periculos pentru oricine doreşte sa faca acum campanie electorala la orice nivel, precedent care poate afecta democraţia şi libertatea partidelor politice de a indemna oamenii sa vina la vot”.
"Şi poate aparea in mentalul colectiv ca prezenţa la vot poate fi ceva greşit sau condamnabil”.

Victor Ponta:

”Decizia instanţei in cazul lui Liviu Dragnea este una simbolica, vizeaza o acţiune politica - practic a celor 7,4 miliane de romani care au votat decizia de suspendare a lui Traian Basescu. Nu regret ca am facut campanie, dar regret ca s-a anulat rezultatul referendumului.
Domnul Dragnea mi-a prezentat demisia la nivelul Guvernului şi vom discuta cu Preşedintele Klaus Iohannis. Luni vom prezenta colegilor din PSD ce am realizat impreuna şi dupa şedinţa BPN vom anunţa celelalte decizii”.
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.