MEDIC ortoped, ANGAJAT la STAT, de la 2500 lei la 800 euro pentru o interventie chirurgicala...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 21.02.2017 13:37 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie — Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Mureş au finalizat cercetarile, iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Mureş a dispus trimiterea in judecata a inculpatului I.A.D., medic ortoped in cadrul Spitalului Clinic de Urgenţa Mureş, pentru savarşirea infracţiunilor de luare de mita in forma continuata (2 acte materiale) şi luare de mita.

In fapt, la data de 19.09.2016, un barbat a formulat un denunţ la sediul I.P.J. Mureş din care reieşea faptul ca medicul ortoped I.A.D. i-a pretins o suma de bani pentru efectuarea unei intervenţii chirurgicale, denunţul fiind inregistrat la nivelul Parchetului de pe langa Tribunalul Mureş.
Ca urmare a denunţului formulat, ofiţerii D.G.A. — Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş au fost delegaţi de procurorul de caz sa efectueze o serie de acte procedurale, iar in data de 26.09.2016, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Mureş, au organizat acţiunea de prindere in flagrant, medicul ortoped fiind surprins in timp ce primea de la denunţator suma de 800 euro, in scopul aratat mai sus.

Cu ocazia efectuarii cercetarilor, a mai fost identificata o situaţie, in cursul anului 2016, in care medicul ortoped I.A.D. a pretins şi primit de la un barbat suma de 2500 lei pentru efectuarea unei intervenţii chirurgicale.
La instrumentarea cauzei, procurorul de caz a colaborat cu lucratorii din cadrul I.P.J. Mureş — S.I.C.E. şi B.O.S.—Targu Mureş.
Dosarul a fost inaintat Tribunalului Mureş.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.